Wouter Hoeffnagel - 15 mei 2017

Scale Computing: Bent u klaar voor de toekomst?

Scale Computing: Bent u klaar voor de toekomst? image

Hyperconvergence is in diverse opzichten dé te volgen trend voor nu en de komende jaren. Slechts één procent van de organisaties wereldwijd heeft de stap naar hyperconvergence gemaakt, maar dit verandert in rap tempo! Dupaco Distribution, onderdeel van Ingram Micro, heeft daarom Scale Computing aangetrokken als nieuwe leverancier. Het bedrijf organiseert op 14 juli een kick-off van deze samenwerking.

Scale Computing HC3 biedt een krachtige en betaalbare hyperconverged infrastructure oplossing. Een appliance die bestaat uit een combinatie van een eigen KVM-gebaseerde hypervisor, hyperconvergence-technologie, disaster recovery, back-up en eenvoudige web-based management interface. Klanten krijgen hierdoor de beschikking over servers, storage, virtualisatie, management en hoge beschikbaarheid in één oplossing.

Horizontale oplossing

Scale Computing HC3 is een horizontale oplossing die speciaal is ontwikkeld voor kleinere, middelgrote en gedistribueerde omgeving. Dupaco Distribution stelt dat deze oplossing bij iedere partner van grote waarde kan zijn om als basis te fungeren voor security, backup, disaster recovery of opensource gebaseerde oplossingen.

Dupaco Distribution organiseert op 14 juni een kick-off van de samenwerking met het Amerikaanse Scale Computing. Ontdek hoe ook uw bedrijf de stap naar hyperconvergence makkelijk kan maken en ontdek de vele voordelen. De experts van Dupaco vertellen u graag meer over de oplossing van Scale Computing die bijdraagt aan een kostenbesparing in licenties van tenminste 40% en een tijdbesparing op het managen van een infrastructuur van 80%.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor de kick-off op 14 juni. Deelname is gratis. 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!