Wouter Hoeffnagel - 16 mei 2017

Centralpoint is Microsoft Gold Small and Midmarket Cloud Solutions Partner

Centralpoint is Microsoft Gold Small and Midmarket Cloud Solutions Partner image

Centralpoint is door Microsoft gecertificeerd als Gold Small and Midmarket Cloud Solutions Partner. Dit is het hoogste niveau waarop een Nederlandse Microsoft partner kan worden gecertificeerd.

Centralpoint is al jaren actief in het adviseren en leveren van Microsoft software licenties. Steeds meer klanten willen echter gebruik maken van Microsoft Cloud diensten, zoals bijvoorbeeld Microsoft Office 365, Azure en CRM Online. Centralpoint informeert en adviseert bedrijven en instellingen al geruime tijd over het complete Microsoft Cloud software portfolio.

Criteria

Het behalen van de Microsoft Gold Small and Midmarket Cloud Solutions Partner certificering is niet eenvoudig en wordt toegekend op basis van de groei van het aantal klanten, Microsoft klanttevredenheid onderzoeken en inhoudelijke verkoop en technische examens. Centralpoint heeft hierbij rechtstreeks ondersteuning gekregen van de technische teams van Microsoft.

Met het Microsoft Gold Small and Midmarket Cloud Solutions Partner certificering toont Centralpoint aan over de juiste competenties te beschikken om niet alleen klanten te adviseren, maar ook de cloud omgeving te kunnen inrichten en te beheren. Op specifieke deelgebieden werkt het bedrijf nauw samen met gespecialiseerde Microsoft implementatie- en beheerpartners.

‘Succesvol overstappen op cloud technologie’

Ronald Ederveen (foto), Commercieel Directeur Centralpoint: “Het behalen van deze Microsoft certificering geeft onze klanten het vertrouwen dat Centralpoint over de juiste expertise beschikt om hen te helpen om hun cloud strategie vorm te geven en in te richten. Met onze adviezen en ons netwerk van gespecialiseerde Microsoft implementatie en beheer partners helpen wij onze klanten om van hun traditionele ICT-omgeving succesvol over te stappen naar een op cloud technologie gebaseerde ICT-infrastructuur.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!