HP introduceert HP LaserJet Enterprise 600 Series

16-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

HP introduceert HP LaserJet Enterprise 600 Series

HP lanceert zijn nieuwe HP LaserJet Enterprise 600 Series. De apparaten combineren energie-efficiëntie met beveiliging tegen cyberaanvallen. De nieuwe apparaten bevatten ook HP JetIntelligence cartridgetechnologie om de printkwaliteit te bewaken.

De 600 Series zijn verkrijgbaar met beveiligingsfuncties, ontworpen om risico’s te helpen verminderen, cyberaanvallen tegen te gaan en compliance te verbeteren. Deze apparaten kunnen zichzelf herstellen en herstarten automatisch in het geval van een aanval of afwijking. Aanvullende functies zijn onder andere ingebouwde encryptie om data op de harde schijf te beschermen, gevoelige informatie veilig en volledig verwijderen, en het vermogen om poorten uit te schakelen en protocollen te voorkomen die toegang van onbevoegden toelaten.

Tablet-achtige userinterface
Klanten kunnen een tablet-achtige userinterface (UI) gebruiken, die we kennen van de recent gelanceerde HP A3 LaserJets. De UI bevat nieuwe functies, zoals een berichtencentrum, verbeterde preview, aanvullend maatwerk, gecentraliseerde contacten en nieuwe apps ontworpen om bedrijfsprocessen te helpen stroomlijnen. Daarnaast hebben de 600 Series verbeterde WorkFlow mogelijkheden die werknemers helpen pagina’s te scannen, met goede papierverwerking om potentiële fouten of missende pagina’s automatisch te ontdekken voor allerlei scanopdrachten.

De 600 Series MFP’s bevatten nieuwe JetIntelligence capaciteiten. Een voorbeeld is het toner particle level, dat klanten helpt zowel geld als tijd te besparen en hun ecologische voetafdruk en energie-efficiëntie te verbeteren.

Beschikbaarheid
HP’s 600 Series MFP’s bevatten een serie van Mono en Color, Single en Multi Function apparaten, variërend van 47 tot 71ppm (A4). De MFP’s zijn per direct verkrijgbaar via gekwalificeerde channel partners of direct via HP. Meer informatie kan hier gevonden worden.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware