Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
17-05-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SAP SAPPHIRE NOW update met Frans Nieuweboer van Goldfish (video)

SAP meldt tijdens zijn jaarlijkse SAPPHIRE NOW conferentie aan partners dat ze meer cloud oplossingen en diensten aan klanten kunnen verkopen. Dat kan onder andere ook met nieuwe innovaties zoals SAP Leonardo. Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski sprak hierover in een video interview met Frans Nieuweboer, Director Life Sciences bij Goldfish, die eerder die jaar de Best SAP Business ByDesign Partner Award won.

Goldfish ICT is een IT-consultancybureau dat organisaties in onder andere de voedingsindustrie en de chemische sector in de Benelux ondersteunt met ERP-systemen. Goldfish ICT is de ‘Partner of Choice’ van SAP in diverse branches. Door deze focus zegt Goldfish klanten te kunnen helpen bij het succesvol implementeren van ERP oplossingen. Binnen het realisatietraject pakt Goldfish daarbij nadrukkelijk zijn verantwoordelijkheid voor de succesvolle afronding. Om tot betere oplossingen te komen, werkt Goldfish actief aan het ontwikkelen en het delen van kennis en expertise. Niet alleen onderling, maar juist met en voor zijn klanten.

Awards

Goldfish won begin 2017 de Best SAP Business ByDesign Partner award. Eerder was Goldfish genomineerd voor een Dutch IT-channel social Media Channel Strategy of the Year Award. Goldfish profileerde zichzelf met een naar eigen zeggen 'zeer innovatieve social media strategie, gebaseerd op een gepersonaliseerde marketingcampagne'. Alle middelen op het internet worden ingezet, zoals vlogs, blogs, posts, websites, LinkedIn, Sales Navigator, Twitter en Facebook. Vooral een social media campagne gericht op de FoodAgro-sector baarde opzien, waarmee het bedrijf zich richting voedings- en agrobedrijven succesvol manifesteerde als een partner met genoeg industriekennis om eindgebruikers verder te helpen met innovatie en procesoptimalisatie.

WK

Terug naar video overzicht
Cloud