Exclusive Networks wint Distributor of the year award van Aruba Networks

17-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Exclusive Networks wint Distributor of the year award van Aruba Networks

Exclusive Networks is door Aruba Networks, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise en fabrikant van wireless, switching en mobility oplossingen, uitgeroepen tot “Western Europe Distributor of the year”. Dit is bekend gemaakt tijdens het EMEA Atmosphere 2017 event in Disneyland Parijs. De award is door Berry van Waayenburg, Country Manager van Exclusive Networks Nederland vol trots in ontvangst genomen. 

Atmosphere is een internationaal evenement georganiseerd door Aruba Networks. Het event is koploper op het gebied van trends en ontwikkelingen van wireless en mobility en trekt jaarlijks duizenden bezoekers op bijzondere locaties in Azië, Europa en Amerika. Jaarlijks onthult Atmosphere de best presterende distributeurs aan de hand van de “Distributor of the year” award. TechAccess, sinds januari 2017 overgenomen door Exclusive Networks, won al meerdere jaren awards van Aruba Networks. De award bekroont Exclusive Networks als meest succesvolle distributeur met de oplossingen van Aruba Networks. 

Berry van Waayenburg, Country Manager van Exclusive Networks in Nederland: “Wij zijn ontzettend trots dit jaar wederom een award in ontvangst te mogen nemen, daar wil ik onze partners en ons team voor bedanken.” 

Terug naar nieuws overzicht
Mobility