PhishMe en Ingram Micro gaan strategische channel samenwerking aan

17-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

PhishMe en Ingram Micro gaan strategische channel samenwerking aan

PhishMe, leverancier van human phishing defense solutions, en Ingram Micro, distributeur van IT-producten en –diensten, gaan een nieuwe strategische channel samenwerking aan. PhishMe’s op menselijke intelligentie gebaseerde anti-phishing oplossingen versterken Ingram Micro’s technologieportfolio.

PhishMe’s phishing incident response platform en phishing threat intelligence oplossingen stellen Security Operations Centers en Incident Response Teams in staat snel te reageren op cybersecurity bedreigingen, waardoor het risico op gegevensbreuk wordt verminderd. De intelligentiegerichte oplossingen geven werknemers de mogelijkheid om via een zogenaamde actieve verdedigingslinie zelf spear-phishing, malware en andere cybersecurity bedreigingen te identificeren en te melden. Het bedrijf heeft in de loop van 2016 een reeks industriële prijzen ontvangen en onlangs een record jaar-op-jaar groei bekendgemaakt.

Bescherming tegen hedendaagse veiligheidsbedreigingen

Samen zullen PhishMe en Ingram Micro organisaties helpen te beschermen tegen hedendaagse veiligheidsbedreigingen. Kees van Kempen, Director Advanced Solutions Ingram Micro Benelux, benadrukt het belang van deze uitbreiding en geeft aan dat Ingram Micro sterk groeiende is in de ICT-beveiligingsmarkt. Het sluiten van de distributieovereenkomst met PhishMe past volgens Van Kempen goed in de groeistrategie van het bedrijf. Door de samenwerking breidt Ingram Micro haar security portfolio uit.

Jim Hansen, Chief Operating Officer bij PhishMe, uit: “In samenwerking met Ingram Micro kunnen we organisaties in Nederland en de landen er omheen helpen de kracht van menselijke intelligentie te gebruiken om proactief te reageren op geavanceerde cyberaanvallen.” Hansen verwacht dat PhishMe zijn oplossingen via Ingram Micro aan een groot aantal klanten kan leveren.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security