Witold Kepinski - 18 mei 2017

Rackspace lanceert nieuwe Application Operations Service

Rackspace lanceert nieuwe Application Operations Service image

Rackspace kondigt de lancering van een nieuwe service aan: Application Operations. Dit aanbod biedt expertise, prestatie-inzichten en optimalisatie met proactieve operationele ondersteuning voor websites van klanten, Java en .Net applicaties, evenals de e-commerce applicaties zoals Adobe Experience Manager (AEM), Sitecore Experience Platform, Oracle Commerce en SAP Hybris.

Rackspace Application Services (RAS), voorheen bekend als Managed Application Services, is een serie van diensten ontworpen voor klanten die geavanceerde expertise nodig hebben en ondersteuningsopties op het toepassingsniveau voor hun meest bedrijfskritische applicaties. Het nieuwe RAS Application Operations aanbod helpt CIOs, applicatie-ontwerpers en applicatie managers met het bouwen, optimaliseren en beheren van hun applicaties en omgevingen. Dit om 24x7x365 operationele excellentie en onderscheidende klantenervaringen te garanderen.

RAS Application Operations voorziet bedrijven van een reeks van management en ondersteunende diensten waaronder:

Applicatie en Systeem Architectuur Optimalisatie - Biedt advies over het ontwerpen van de applicatie en de onderliggende infrastructuur, evenals het optimaliseren van applicatie configuraties om hoge prestaties te behalen en aan de eisen van het bedrijf te voldoen.

Applicatie Prestatie Analyse – Biedt bruikbare inzichten in de prestaties van bedrijfskritische applicaties door proactieve controle, troubleshooting en probleemoplossing.

Applicatie Support en Consultatie Services – Levert uitgebreide expertise en 24x7x365 ondersteuning voor vele soorten platformen en programmeertalen, terwijl het begeleiding biedt voor applicatie optimalisatie volgens best practices.

Productie Platform Uptime Garantie – Biedt toonaangevende serviceovereenkomsten met 100% productieplatform uptime garantie.

Het nieuwe RAS Application Operations aanbod is nu wereldwijd verkrijgbaar voor Rackspace klanten.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!