IFS nomineert Eqeep en Ilias Solutions voor IFS Partner of the Year Award
19-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

IFS nomineert Eqeep en Ilias Solutions voor IFS Partner of the Year Award

IFS, wereldwijd leverancier van applicatiesoftware, maakt de finalisten van de tweede editie van de IFS Partner of the Year Awards bekend. Van alle genomineerde organisaties zijn er twee gevestigd in de Benelux. Eqeep staat op de shortlist voor zowel IFS Customer’s Choice Partner of the Year als IFS Services Partner of the Year Mid-Market. Ilias Solutions maakt kans op de award voor IFS Innovative Partner of the Year EMEA. Welke organisaties in de prijzen vallen, wordt duidelijk op 10 juli 2017. Dan worden de awards uitgereikt.

Met de Partner of the Year Awards wil IFS zijn partners over de hele wereld jaarlijks kenbaar maken hoe belangrijk hun inzet voor IFS is. Dat doet het bedrijf dit jaar voor de tweede keer. In totaal zijn er zeven categorieën: drie awards waarvoor partners zichzelf kunnen aanmelden, drie op basis van verdiensten en één Customer’s Choice-award.

Eqeep

Een van de gezamenlijke projecten van IFS en Eqeep is uitgevoerd bij Applikon Biotechnology. Doordat deze organisatie zo snel groeide, nam ook het aantal verzoeken en wensen toe die in de software van IFS verwerkt moesten worden. Applikon had behoefte aan een partij met zowel diepgaande technische kennis van IFS als ervaring met hightech-productieprocessen.

IFS stelde de organisatie daarom voor aan Eqeep. Eqeep ondersteunt Applikon nu enerzijds bij tweede-lijnsondersteuning en anderzijds met advies over hoe de verschillende IFS-modules te gebruiken. De consultants van Eqeep tonen steeds hun meerwaarde: ze bieden altijd een oplossing voor vragen van eindgebruikers en kijken daarbij verder dan de gebaande paden.

Ilias Solution

De Defense Capability Management-oplossing (DCM) van Ilias documenteert de kernprocessen van de waardeketen van de strijdkrachten (de Defense BizMaps). Zo zijn ze te koppelen met Defensies eigen rollen en verantwoordelijkheden, en worden meetbaar gemaakt met Defensies Key Performance Indicators (KPI’s). Voorbeelden daarvan zijn prestatie-indicatoren die bepaald zijn door de Amerikaanse luchtmacht of de NAVO en bedrijfsmodellen zoals de Supply Chain Operations Reference (SCOR). DCM zorgt voor end-to-end samenhangende defensiegegevens. Daarnaast biedt het een besluitvoerings-framework dat voortdurend doorontwikkeld wordt en precies past binnen de specifieke militaire context van de klant.

Meer informatie over het partnernetwerk van IFS is te vinden op www.ifsworld.com/nl/partners.

Terug naar nieuws overzicht
Software