DSD Europe voegt MSP-oplossingen van ESET toe aan platform

18-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

DSD Europe voegt MSP-oplossingen van ESET toe aan platform

DSD Europe maakt bekend ESET Endpoint Security te hebben toegevoegd aan de clouddiensten in het DSD-platform. Partners van DSD kunnen de verschillende oplossingen daardoor vanaf nu als maandelijkse dienst leveren aan hun klanten.

De oplossingen van ESET zijn gericht op MSP’s en reseller die willen overstappen naar een maandelijks business model. Het verbruik van licenties wordt achteraf en ‘pro rato’ gefactureerd richting de reseller. Het licentiebeheer gebeurt ‘realtime’ wat directe leveringen en schaalbaarheid mogelijk maakt, geheel aansluitend bij de wensen van veel eindklanten.

‘Het IT-landschap verandert’

Dave Maasland (foto), managing director van ESET Nederland, spreekt van een logische maar belangrijke stap voor zijn bedrijf. Maasland wijst erop dat het IT-landschap verandert. Eindklanten hebben vertrouwen nodig, zeker als het om security gaat. IT-partners willen daarom zo min mogelijk bezig zijn met alles wat met de inkoop te maken heeft zodat ze zoveel mogelijk tijd met hun klanten kunnen doorbrengen. Maasland stelt dat het DSD-platform hierbij helpt. ESET verkocht zijn oplossingen tot op heden via een beperkt aantal partners.

De zakelijke- en consumentenproducten van ESET, zoals NOD32 Antivirus, Smart Security, Cyber Security en Multi-Device Security zijn via DSD Europe ook nog altijd via een ESD- en licentiemodel te bestellen. 

Webinars

Eerder deze maand startte DSD Europe met een serie webinars om ESET en de bestelwijze via het DSD-platform toe te lichten. Inschrijven kan op www.dsdeurope.nl/webinars.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security, Cloud
Security