Wouter Hoeffnagel - 18 mei 2017

VMware maakt VMware Horizon Cloud beschikbaar op Microsoft Azure

VMware, leverancier van cloud-infrastructuur en business mobility, gaat VMware Horizon Cloud aanbieden op het Azure-platform van Microsoft. De integratie helpt klanten bij een versnelde transitie naar Windows 10 en biedt virtuele desktops en applicaties van VMware voor een snelgroeiend aantal Azure-gebruikers die daarvan in 38 landen wereldwijd gebruik kunnen maken.

Horizon Cloud gebruikt één enkele cloud-beheertool, waardoor klanten de flexibiliteit hebben om de infrastructuur waar zij de voorkeur aan geven te kiezen voor het opzetten en beheren van virtuele desktops en applicaties. Door gebruik te maken van de cross-cloud-strategie van VMware kunnen klanten kiezen uit diverse deployment-opties en kunnen ze dynamisch switchen tussen opties als de toepassing verandert, werknemers vertrekken of de markt aantrekt. Horizon Cloud biedt opties zoals:

  • Volledig beheerde public cloud-infrastructuur van VMware - ontworpen voor organisaties die het beheer van hun infrastructuur naar de cloud willen migreren en gebruik willen maken van een desktop-as-a-service-ervaring. Dit geeft bedrijven schaalmogelijkheden en een grotere voorspelbaarheid aan kosten.
  • De inzet van public cloud-infrastructuur van Microsoft - Verbind Azure Infrastructure-as-a-Service (IaaS) met Horizon Cloud om Horizon virtuele desktops en applicaties te gebruiken en te beheren. Gericht op organisaties die beschikken over een abonnement op Azure.
  • Gebruik je eigen on premises-infrastructuur met Hyperconverged Infrastructure Appliances (HCI) - Ontworpen voor organisaties die meer controle willen over hun virtuele desktop-infrastructuur en gericht op organisaties met strakke regels op het gebied van security en prestaties.

Meer informatie is beschikbaar in het Engelstalige persbericht.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!