Centralpoint is APC Premier Partner Business Networks
19-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Centralpoint is APC Premier Partner Business Networks

Centralpoint is door APC uitgeroepen tot Premier Partner Business Networks. Centralpoint is hiermee één van een select aantal partners in Nederland die deze certificering mogen voeren.

Centralpoint heeft de afgelopen jaren haar activiteiten uitgebreid naar de mid- en grootzakelijke markt en haar kennis verruimd om klanten een compleet advies over ICT-infrastructuur te kunnen geven. Een belangrijk adviesonderdeel betreft de continuïteit van de infrastructuur. Naast onder andere redundancy, fail-over en back-up faciliteiten is continuïteit in stroomtoevoer en koeling essentieel. Centralpoint is al een aantal jaar partner van APC, gespecialiseerd in power & cooling en datacenter management oplossingen. Het bedrijf noemt het dan ook logisch om de kennis rondom het oplossingenportfolio van deze fabrikant verder uit te breiden.

Ronald Ederveen (foto), Commercieel Directeur Centralpoint: “Met deze APC Premier Partner status geven wij klanten het vertrouwen dat Centralpoint over de juiste expertise beschikt om hen te helpen om de continuïteit van hun ICT-infrastructuur te maximaliseren. Het belang hiervan is evident. Een simpele stroomstoring kan soms een compleet datacenter of een cruciale netwerkswitch stilleggen met verregaande consequenties. Centralpoint helpt klanten met het analyseren van hun ICT-infrastructuur en het treffen van passende maatregelen waardoor de continuïteit bij mogelijke stroomuitval alsnog is gegarandeerd.”

Terug naar nieuws overzicht