Tech Data Partner Event ‘Taste of Tomorrow’ op 17 april 2018
19-05-2017 | door: Witold Kepinski - hoofdredacteur Dutch IT-channel

Tech Data Partner Event ‘Taste of Tomorrow’ op 17 april 2018

In navolging van het zeer succesvolle Taste of Tomorrow Partner Event van 2016, zal Tech Data als samenwerkende Collection of Specialists in 2018 een event organiseren om haar reseller en vendor partners met elkaar in contact te brengen. Taste of Tomorrow zal plaatvinden op 17 april 2018

In de dynamische markt van vandaag de dag, waarin Tech Data graag een zeer relevante rol speelt, is het organiseren van een Partner Event voor de gehele branche een must. Binnen het zeer succesvolle concept van de afgelopen jaren brengt Tech Data daarom ook dit jaar een pallet vendors, producten, diensten en oplossingen samen welke de markt in de nabije toekomst gaan domineren. Door het aanbieden van diverse kennissessies, worden bezoekers tevens op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van o.a. Cloud, Security en IoT.

Peter Jansen (foto), Country Manager Nederland van Tech Data licht toe: “Wij vinden het als distributeur onze taak om minstens één keer per jaar al onze partners in de gelegenheid te stellen elkaar te treffen op het grootste ICT event dat Nederland kent. Taste of Tomorrow 2018 zal wederom bol staat van de innovatie en dit jaar aan nóg meer vendors plaats bieden omdat het de eerste keer zal zijn dat Tech Data en Technology Solutions gezamenlijk invulling geven aan dit event.”

In de komende maanden wordt door Tech Data, Azlan Technology Solutions, Tech Data Broadline, Tech Data Consumer Electronics, Maverick en Tech Data Mobile verder invulling gegeven aan de diverse programmaonderdelen van deze 23ste editie van het Partner Event.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware