Redactie - 22 mei 2017

Dutch IT-channel wordt mediapartner van ICT Summerfair

Dutch IT-channel wordt mediapartner van ICT Summerfair image

Op woensdag 5 juli vindt de ICT Summerfair plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Op dit gratis toegankelijke evenement kunnen leveranciers distributeurs, resellers en eindgebruikers volop netwerken, kennis updaten en inspiratie opdoen. Dutch IT-channel is mediapartner en aanwezig met haar filmstudio om verslag te doen. Schrijf je nu in voor de ICT Summerfair!

Na een de eerder succesvolle ICT Winterfair 2016, met ruim 600 bezoekers, belooft de ICT Summerfair 2017 mede dankzij de steun van de Gemeente Den Haag weer een slag groter te worden. In de Fokker Terminal worden de bezoekers getrakteerd op een plein waar ze bijna 60 fabrikanten, operators en distributeurs kunnen ontmoeten voor diensten op producten op het gebied van now&new business.

Gratis toegang, eten, drinken en parkeren

Het succes van de ICT fairs is dat er twee keer per jaar in een zomer en wintereditie op een ongedwongen sfeer kan worden genetwerkt.  De Initiators van de ICT Fair HP van Tilburg en Erik Garritsen zeggen daarover: “De laagdrempelige marktplaats die zo gecreëerd wordt biedt veel meer gelegenheid tot netwerken dan een traditionele beurs. Parkeren is gratis en er is een uitgebreide netwerkborrel met Foodtrucks. Daarmee is de ICTfair het leukste ICT event van Nederland. Wij zijn heel sterk in telecom en communicatie. Wij zijn blij dat we dankzij de samenwerking met Dutch IT Channel ook de IT kant van de sector goed kunnen adresseren. Wij bouwen samen aan de groei van dit event. ”

BMW i3 experience

Op de ICT summerfair wordt duidelijk dat de automotive industrie ook steeds meer verweven raakt in de ICT sector.  BMW Nederland is met de i-serie participant van het event.  Bezoekers die op het ADO/Kyocera stadion parkeren kunnen ervaren hoe het is om in een full-electric BMW i3 naar de twee kilometer verderop gelegen Fokker Terminal te rijden.

Digital Next

Naast tal van presentaties van leveranciers wordt in samenwerking met De Hoge School Den Haag het platform Digital Next gelanceerd: Jonge talenten pitchen hun ideeën over de digitale samenleving aan de gevestigde orde en ook andersom: Jonge talenten geven feedback op presentaties van de gevestigde ICT-orde

Samenwerking

Rob de Kleijnen en Witold Kepinski (directie Dutch IT-channel), kijken uit naar een nauwe samenwerking met de ICT Summerfair en Winterfair. “De reden dat wij mediapartner van de ICT Summerfair zijn geworden is omdat dit event een prima aanvulling is op ons Dutch IT Society Event, dat wij vlak na de zomer organiseren voor onze partners en relaties (op basis van persoonlijke uitnodiging).” Bij de ICT Summerfair ligt het zwaartepunt nu op de telecombranche. Dutch IT-channel vult de ICT Summerfair goed aan met zijn brede netwerk en community in de zakelijke IT-branche, aldus De Kleijnen en Kepinski. “We zijn voornemens om tijdens de Winterfair op 13 december in de Fabrique strategisch samen te werken met de organisaties van de ICT Fairs. Tijdens de ICT Winterfair zullen wij dan het eerste Dutch IT Forum organiseren. Dit is een kennis dag voor de Nederlandse IT business met sprekers en sessies voor en door IT-channel partners. Door de combinatie met de ICT Winterfair kunnen wij op één dag de IT – branche en de telecom samenbrengen op een uniek netwerkevenement waarbij vooruit wordt gekeken wat de business zal brengen in 2018.”

Datum en plaats ICT Summerfair

Woensdag 5 juli 2017

Fokker Terminal Den Haag

Inschrijven kan op deze link

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!