Witold Kepinski - 23 mei 2017

ITQ stelt Frank Nijman aan als accountmanager

ITQ stelt Frank Nijman aan als accountmanager image

VMware Professional Service Provider ITQ versterkt het sales team met Frank Nijman als accountmanager. Hoewel hij al onderdeel uitmaakte van het sales team van ITQ, neemt hij nu een groter deel van de commerciële activiteiten van ITQ voor zijn rekening.

"Frank Nijman draagt bij aan de oplossingen die wij onze klanten bieden als antwoord op hun IT-organisatievraagstukken", zegt Jeanette den Hertog, Chief Commercial Officer van ITQ. ‘Frank heeft begrip van de disruptieve ontwikkelingen die momenteel plaatsvinden en de gevolgen hiervan. Wij verwelkomen Frank met vertrouwen als accountmanager binnen het sales team.’

ITQ, een onafhankelijke VMware knowledge partner, specialiseert zich in professional services rondom het VMware portfolio en het bijbehorende ecosysteem. ITQ richt zich op het ondersteunen van de klant bij het accelereren en faciliteren van hun business door midden van virtualisatie technologie. ITQ’s expertises bevatten onder andere End User Computing, Software-Defined Data Center, Hybrid Cloud, Cloud Native Applications en IT Transformation Services.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!