Witold Kepinski - 23 mei 2017

Iris Hatzenbichler nieuwe directeur marketing EMEA IGEL Technlogy

Iris Hatzenbichler is de nieuwe Marketing Director EMEA bij IGEL Technology. In deze functie is zij verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten op Europees niveau. Vanuit haar brede ervaring in communicatie voor IT-bedrijven, zal zij zich richten op het aanscherpen van de positionering van IGEL Technology. Hiervoor werkte ze voor FalconStor en DataCore Software.

Hatzenbichler werkt al meer dan 16 jaar in de IT. Als marketingmanager bij FalconStor Software droeg ze in belangrijke mate bij aan de positionering van dit bedrijf als leider op het gebied van software-opslag.

Hatzenbichler: “Bij IGEL zal ik mijn softwaremantra trouw blijven. Of het nu om de cloud, IoT, connectiviteit of mobiliteit gaat – software moet gewoon simpel zijn. Ik zie er naar uit IGEL’s visie te realiseren samen met een geweldig team en een uitgebreid partnernetwerk.”

Heiko Gloge, oprichter en CEO van IGEL: “We zijn verheugd dat we iemand met zoveel marketingervaring in ons team mogen verwelkomen. We hebben veel aan Hatzenbichlers kennis, haar ervaring met internationale marketingteams en dankzij haar knowhow kunnen we onze visie op simpel, kosteneffectief en veilig endpoint management breder en efficiënter uitdragen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!