NEH Group treedt als deelnemers toe tot de DHPA

23-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

NEH Group treedt als deelnemers toe tot de DHPA

NEH Group treedt als deelnemer toe tot de Dutch Hosting Provider Association (DHPA). NEH ontzorgt woningcorporaties, zorginstellingen en andere organisaties.

NEH ontwikkelt, levert, implementeert en onderhoudt ICT-infrastructuren zoals server-, storage- en werkplekomgevingen. Dit ten dienste van langdurige shared services diensten zoals Kantoorautomatisering uit de cloud, SaaS voor ERP-applicaties, beheer- en servicedesk diensten. Met haar drie dochterorganisaties NEH Shared Services, NEH Zorg en NEH ICT Solutions, is het bedrijf al 20 jaar actief.

De klant ontzorgen

“Onze klanten worden ontzorgd van de muis op de werkplek, tot de bedrijfsapplicatie in de Cloud en alles wat daar tussenin zit”, vertelt Gerrit Kroes, Directeur Operations van de Leusdense ICT-dienstverlener. “Dit deelnemerschap geeft ons de kans om aan te sluiten bij een groep branchegenoten waar we onze ideeën kunnen delen en ook ideeën kunnen ophalen. Het gaat om een inhoudelijke samenwerking die we hierin aangaan en we kijken met plezier uit naar wat dit ons de komende tijd zal brengen.”

Ruud Alaerds, directeur van DHPA, noemt NEH Group een voorbeeld van een partij die zich op specifieke marktsegmenten richt. Alaerds: “Die focus die bij NEH duidelijk aanwezig is, is wat in de komende jaren misschien wel een cruciaal aspect wordt om het verschil te blijven maken in de markt. De concurrentie neemt toe op het domein van Cloud gebaseerde diensten en alleen technologische voorsprong zal niet voldoende blijken te zijn in veel gevallen.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

dhpa, Hosting, Cloud
Cloud