Witold Kepinski - 23 mei 2017

Canon Nederland koopt Nokavision Software

Canon Nederland heeft Nokavision Software overgenomen, een leverancier van solutions voor Customer Communications Management en Digital Transformation. Hierdoor kan Canon haar klanten nog betere oplossingen bieden voor het optimaliseren van klantcommunicatie en voor innovatieve Smart Apps.

Deze overname is de volgende stap in Canon's strategie om sneller te groeien in solutions en services, en om zowel haar klantenkring als productportfolio te verstevigen. Met de overname van Nokavision, die volgt op de overname van Docspro in maart 2016, verstevigt Canon haar positie van solutions provider voor Customer Communications Management.

Joop van Boerdonk (foto), Algemeen Directeur van Canon Nederland zegt in een persbericht: "Klanten vragen Canon steeds vaker hun processen efficiënter en effectiever te maken. We zijn dan ook verheugd om, dankzij deze overname, nog beter aan de behoeften te kunnen voldoen. Gezamenlijk zijn we in staat onze klanten te bedienen met een breder spectrum aan innovatieve producten en met meer diepgaande expertise. We heten Nokavision dan ook van harte welkom in de Canon Group."

Nokavision zal blijven opereren vanuit de huidige locatie in ’s-Hertogenbosch en onder de huidige bedrijfsnaam.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!