Witold Kepinski - 24 mei 2017

Huawei breidt tablet portfolio uit

Huawei breidt tablet portfolio uit image

Huawei voegt met de Huawei MediaPad M3 Lite en de Huawei MediaPad T3 nieuwe tablets toe aan haar huidige tabletportfolio. Daarnaast lanceert Huawei drie laptops: de MateBook X, MateBook D en MateBook E. De Huawei MateBooks zijn overigens niet verkrijgbaar in Nederland.

De nieuwe Huawei Mediapad M3 Lite 10 inch is voor de consumentenmarkt. Het 25,5 cm grote Full HD beeldscherm is voorzien van Eye Care Mode en een krachtige en gefilterde kleurweergave die zacht is voor de ogen. De Huawei MediaPad M3 Lite is uitgerust met vier verschillende speakers met Harman Kardon-certificering en Super Wide Sound (SWS) 3.0 Soundeffect. Daarbij werken de speakers die tegenover elkaar gepositioneerd zijn samen om een gebalanceerd klankbeeld te creëren.

De Huawei MediaPad T3 is beschikbaar in twee verschillende formaten en twee verschillende uitvoeringen. De 10 inch versie is zowel in Wifi als in 4G versie te verkrijgen en de compacte Huawei Mediapad T3 7 inch is naast Wifi ook in een 3G uitvoering beschikbaar. Ook deze tablets zijn voorzien van de Eye Care Mode en HD IPS beeldscherm in een 10 en 7 inch formaat. De in een metalen unibody uitgevoerde tablet heeft een Qualcomm MSM8917 Quad-Core-processor met een werkgeheugen van 2 GB en een uitbreidbare opslag van 16GB. De MediaPad T3 is eveneens voorzien van Android versie 7.0 en EMUI 5.1, de eigen skin van Huawei.

Prijzen en beschikbaarheid

De MediaPad M3 Lite is verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit en zijn in Nederland beschikbaar vanaf 1 juni 2017 voor een consumentenadviesprijs van €299,- voor de wifi versie en €349,- voor de versie met 4G.

De MediaPad T3 10 inch is verkrijgbaar in het grijs en in Nederland beschikbaar vanaf 1 juni 2017 voor een consumentenadviesprijs van €199,- (Wifi) en €249,- (4G).

De MediaPad T3 7 inch is verkrijgbaar in het grijs en in Nederland beschikbaar vanaf 1 juni 2017 voor een consumentenadviesprijs van €99,- (Wifi). De prijs van de 3G versie zal later volgen.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!