Witold Kepinski - 24 mei 2017

QNH Consulting boekt meer omzet en winst

QNH Consulting boekt meer omzet en winst image

IT-dienstverlener en -kennispartner QNH Consulting heeft 2016 afgesloten met een omzet van ruim 67 miljoen euro. Dit is een stijging van bijna 9 miljoen euro ten opzichte van 2015. Daarmee zet de groei die in 2015 is ingezet door.

QNH handhaaft een strategie, waarbij het bedrijf zich richt op de thema’s business analytics, cloud, digital experience, collaboration en enterprise mobility.

De vraag van klanten naar expertise binnen deze thema’s blijft toenemen en QNH verwelkomde dan ook een groeiend aantal klanten. Daarnaast verdiepte zij samenwerkingen met bestaande klanten. Dit resulteerde in een omzetgroei van meer dan 15 procent. De winst is ook toegenomen ten opzichte van 2015. Na groei van het aantal medewerkers in eerdere jaren, is er ook dit jaar weer een toename van het aantal QNH-ers.

Op dit moment zijn er in de vestigingen in Nederland en België ruim 470 professionals actief. Onlangs is de vestiging in Maastricht verhuisd naar een groter kantoor op een zichtlocatie bij Maastricht Airport.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!