Redactie - 25 mei 2017

Ilse Rosendaal en Peter Bos volgen Wibo Pollmann bij NCCW op

Ilse Rosendaal en Peter Bos volgen Wibo Pollmann bij NCCW op image

Per 1 juli 2017 neemt Wibo Pollmann afscheid van ICT-dienstverlener voor woningcorporaties NCCW. Het Almeerse bedrijf heeft ter vervanging twee managing directors aangesteld die elk hun focus krijgen op een onderdeel. Ilse Rosendaal wordt managing director van het onderdeel met hierin de eigen software oplossingen van NCCW, inclusief webspecialist ProImpact. Peter Bos wordt managing director van het onderdeel met de expertproducten, waarvan partnerships zijn met sterke partijen als Unit4 en Ortec.

Pollmann gaat, na ruim 10 jaar aan het roer te hebben gestaan bij NCCW, zich als ondernemer verder richten op o.a. interim management. Wibo Pollmann: “Na 11,5 jaar bij NCCW te hebben gewerkt, wordt het tijd voor iets anders. Ik laat een bloeiend bedrijf achter en daar ben ik trots op. We hebben de afgelopen jaren een strategie bepaald met als speerpunten klanttevredenheid, ketenintegratie en kostenverlaging voor onze klanten. De ingeslagen weg heeft geleid tot een bedrijf met sterke financiële zekerheid en continuïteit voor onze klanten”.

De nieuwe managing director van het onderdeel met de eigen software van NCCW, Ilse Rosendaal, komt over van Quantaris. Ilse Rosendaal: “We bouwen door op het sterke fundament BIS en breiden dit uit met zaken waar onze klanten echt behoefte aan hebben zoals ketenintegratie, portalen en apps, efficiency en een geweldige user experience. We maken van BIS, de Corporatie Cloud, de portalen en apps een all-in concept dat als één geïntegreerd product wordt aangeboden. Dus een primair systeem inclusief een huurders- en medewerkersportaal, ESB-dienst en ketenprocessen. Alle aandacht en investeringen zijn erop gericht de NCCW klanten volledig te bedienen en ontzorgen”.

De nieuwe managing director van de expertproducten, Peter Bos, is een bekende in de markt. Hij was eerder commercieel directeur van NCCW. Peter Bos: “We hebben partnerships met sterke partners, zoals Unit4 en Ortec. De oplossingen die we van deze partijen in de markt aanbieden, koppelen we reeds aan alle relevante leveranciers in de markt. Ze zijn aanvullend en bieden, samen met onze specialistische kennis, op specifieke gebieden een grote meerwaarde voor woningcorporaties en vastgoedbedrijven”.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!