Witold Kepinski - 25 mei 2017

CM neemt Duitse sms-dienstverleners SMSKaufen en Innosend over

CM neemt Duitse sms-dienstverleners SMSKaufen en Innosend over image

Mobile messaging- en paymentspecialist CM uit Breda neemt de Duitse sms-dienstverleners SMSKaufen en Innosend over. Met 15.000 actieve klanten, waaronder Toyota en Mercedes, verstevigt CM daarmee haar marktpositie in Duitsland.

SMSKaufen werd opgericht in het jaar 2000 en maakt onderdeel uit EventVoiceMedia GmbH. Naast sms-dienstverlening bieden Innosend en SMSKaufen ook fax, post, en printdiensten. Via een API-verbinding kunnen klanten snel brieven wereldwijd versturen met Deutsche Post. CM breidt hiermee de dienstverlening uit met briefverzendingen.

Thomas Dickenbrok van SMSKaufen en Innosend: “De beslissing om SMSKaufen aan CM te verkopen komt voort uit de enorme veranderingen in de telecomcommunicatiemarkt. EventVoiceMedia stelde eerder zich te concentreren op video- en audioproducties. De focus op sms-diensten verviel daarbij. Beiden bedrijven waren reeds klant bij CM, dat wij als een betrouwbare partij zien die een hoge kwaliteit levert. De overname door CM betekent dat SMSKaufen bij een van de belangrijkste spelers op het gebied van mobile messaging.

Jeroen van Glabbeek (foto), CEO van CM: “De overname van SMSKaufen en Innosend is met haar 15.000 actieve klanten een grote stap voor de marktpositie van CM in Duitsland. Eerder namen we al SMSTrade, SMSPromote en Mobilant uit Duitsland over. De reeds sterke relatie tussen CM en Innosend en SMKaufen al heel goed was, maakte dat de overname zeer snel verliep. CM is marktleider op het gebied van sms- en pushberichten, en breidt uit met postverzendingen. Dat lijkt een opmerkelijke stap, maar de briefverzendingsdienst van SMSKaufen vormt een mooie aanvulling op ons portfolio en verrijkt de communicatieprocessen van onze klanten.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!