Witold Kepinski - 30 mei 2017

Centralpoint is één van de winnaars aanbesteding ICT Werkomgeving Rijk Beeldschermen

Centralpoint is één van de winnaars aanbesteding ICT Werkomgeving Rijk Beeldschermen image

Centralpoint is één van de winnaars van de Europese aanbesteding ICT Werkomgeving Rijk Beeldschermen. Naast Centralpoint zijn ook Protinus IT en Scholten Awater geselecteerd. Dit betekent dat de drie partijen in competitie zullen gaan strijden voor de opdrachten. De raamovereenkomst heeft een initiële looptijd van twee jaar en kan door de opdrachtgever tweemaal met één jaar worden verlengd tot maximaal 4 jaar.

Ruim 100 deelnemers onderdeel uitmakend of gelieerd aan de centrale overheid gaan gebruik maken van de ICT Werkomgeving Rijk, zoals ministeries, Rijkswaterstaat, Rijksdienst voor het Wegverkeer, Sociale Verzekeringsbank en andere overheidsinstanties. De aanbestedende dienst schat per jaar ongeveer 25.000 beeldschermen voor ICT-werkplekken te gaan aanschaffen, de financiële omvang komt hiermee naar schatting uit op 5 miljoen Euro per jaar.

Ronald Ederveen (foto), Commercieel Directeur Centralpoint: “De gunning door IWR van deze grote aanbesteding aan Centralpoint toont aan dat wij inmiddels ook een interessante partner voor grote overheidsinstanties zijn. Het efficiënt verwerven van ICT-producten via een elektronisch bestelproces is voor organisaties van groot belang. Onze online webshop biedt unieke bestelfuncties en de deelnemers beschikken daarbij over het breedste online assortiment van IT-gerelateerde beeldschermen van Nederland. Wij gaan dan ook graag alle deelnemers aan de IWR aanbesteding helpen met het verwerven van computer beeldschermen.”

Update: Misco eist via de rechter dat de voorlopige gunning van de aanbesteding ICT Werkomgeving Rijk (IWR2016) Laptops, Accessoires en Mobiele Werkplekken (LAM) wordt ingetrokken. 15 juni 2017 wordt het kort geding gehouden bij de rechtbank in Den Haag.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!