Witold Kepinski - 30 mei 2017

Robert Boers verlaat Oracle en wordt CEO TWNKLS

Robert Boers, voorheen EMEA Operations Leader bij Oracle, is aangesteld als CEO bij TWNKLS, aanbieder van augmented reality. Boers gaat TWNKLS oprichters, Gerben Harmsen en Lex van der Sluijs, helpen bij de realisatie van hun groei ambities. Zijn missie: augmented reality (AR) toegankelijker maken voor meer opdrachtgevers.

Onder zijn leiding gaat TWNKLS zijn opgebouwde kennis en expertise verwerken in productized AR-applicaties. Boers heeft ruime ervaring op het gebied van organisatorische groei in de IT-sector. Hij is een ervaren operationeel deskundige met een passie voor veranderprocessen.

 

Een belangrijke ontwikkeling sinds de komst van Boers, is de lancering van het TWNKLS STAR Platform. Het STAR Platform is ontworpen voor opdrachtgevers die hun medewerkers meer vrijheid willen geven in hun werkzaamheden. Of het nu gaat om een politieagent, thuiszorgmedewerker, onderhoudstechnicus of verkoper, de AR-technologie is zo ontwikkeld om snel en gemakkelijk, gedetailleerde en nauwkeurige informatie te verstrekken aan de medewerker aldus Boers.

Het STAR Platform nader toegelicht:

Modular systeem: technologieën voor tracking, meten en samenwerken kunnen worden gecombineerd voor perfecte aansluiting op de business case.

Flexibel: direct toegang tot de laatste ontwikkelingen en updates op het gebied van AR.

Compatibel met meerdere besturingssystemen en apparaten zoals tablets, AR- brillen en mobiele telefoons.

Geïntegreerd met bedrijfsgegevens van ERP, SEM, MES of andere systemen.

Sectorspecifieke toepassingen voor 4 marktgebieden: Gezondheidszorg, Veiligheidsdomein, Industrie en Commercie.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!