Witold Kepinski - 31 mei 2017

Dovetail en Wholesale Consulting Group bieden data-integratie oplossingen

Dovetail en Wholesale Consulting Group sluiten partnership voor implementatie van data-integratieoplossingen in de groothandelsmarkt. Door het partnership tussen Wholesale Consulting Group en Dovetail wordt kennis en ervaring gebundeld en vertaald naar krachtige data-integratieoplossingen geënt op deze markt, aldus de twee partners.

De Wholesale Consulting Group is gespecialiseerd in de bedrijfsmatige inpassing van technologische innovaties binnen de groothandelsmarkt. Dovetail Dovetail is een applicatie-en data-integratie oplossing die bedrijfsapplicaties verbindt en data transformeert en converteert naar elk gewenst formaat. 

"Door onze co-creatie aanpak, waarmee we partners nauw betrekken bij de productontwikkeling, stellen we Wholesale Consulting Group in staat alle benodigde integraties binnen hun kennisdomein te realiseren", aldus Norman Hooghof van Dovetail.

"Met Dovetail hebben we een cloud gebaseerd integratieplatform gevonden die betaalbaarheid koppelt aan flexibiliteit", aldus Jeroen Philippi van Wholesale Consulting. "Met de technologie van Dovetail zijn we in staat data- en procesintegratie vanuit de cloud te leveren waar de groothandel ook mee uit de voeten kan."

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!