Fujitsu PFU ScanSnap Cloud trekt Expensify, Intuit, Concur en Shoeboxed aan

01-06-2017 | door: Redactie

Fujitsu PFU ScanSnap Cloud trekt Expensify, Intuit, Concur en Shoeboxed aan

Fujitsu PFU voegt nieuwe partners toe aan de ScanSnap Cloud: Expensify, Intuit, Concur en Shoeboxed. ScanSnap Cloud is een gratis dienst waarmee gebruikers van de ScanSnap iX100- en iX500-scanners hun documenten direct naar cloudapplicaties scannen – zonder computer of smart device.

De dienst sorteert en verstuurt op intelligente wijze data naar de geselecteerde clouddienst. In combinatie met de reeds beschikbare clouddiensten, bieden deze nieuwe partners de gebruikers van de ScanSnap iX100 en iX500 een ruime keuze uit clouddiensten. Ook voegt PFU nieuwe functies toe die het proces van vastleggen verder stroomlijnen.

Scannen, sorteren, sturen: gebruikers scannen direct naar ScanSnap Cloud. De dienst verdeelt de gescande content automatisch onder in een van de categorieën documenten, bonnetjes, visitekaartjes of foto’s, en stuurt deze vervolgens naar de favoriete clouddienst van de gebruiker. Dropbox, Evernote, Google Drive, Google Photos, OneDrive en Box waren de eerste deelnemende clouddiensten. Daarbij komen nu Expensify, voor uitgavemanagement, Concur Expensive voor het ordenen van bonnetjes en automatiseren van uitgaveoverzichten, Shoeboxed voor het omzetten van bonnetjes in een online archief, en de accountingsoftware van QuickBooks Online, voor verbeterde productiviteit. In de toekomst sluiten nog meer lokale en internationale partners zich aan bij de dienst.

Eigenaren van een ScanSnap iX100 of iX500 met een Concur Expense- of QuickBooks Online-account scannen met slechts één druk op de knop hun bonnetjes automatisch naar hun cloudaccounts. Deze nieuwe functie zorgt ervoor dat declaraties sneller zijn af te ronden.

Nieuwe functies

ScanSnap Cloud-app voor iOS- en Android-apparaten: voor een smart device met scanfunctie. Eigenaren van een ScanSnap iX100 of ScanSnap iX500 profiteren van alle ScanSnap Cloud-functies met hun scanner en hun smartphonecamera.

Conversie naar pdf-bestand met uitgebreide zoekfunctie: voor het doorzoeken van de volledige tekst en het eenvoudig terugvinden van de juiste content.

Intelligent Name Assist: voor automatische bestandsbenaming op basis van informatie als een datum of titel. Met name nuttig voor het sorteren van visitekaartjes of bonnetjes. 

 

Terug naar nieuws overzicht