Witold Kepinski - 03 juni 2017

Conduent benoemt Srikanth Iyengar tot Group Chief Executive Europa

Conduent, business services provider, heeft Srikanth Iyengar benoemd tot Group Chief Executive - Europa. Binnen deze rol zal Iyengar ervoor verantwoordelijk zijn om de transformatie en groei van het bedrijf binnen Europa vorm te geven.

Conduent heeft begin 2017 de afsplitsing van Xerox voltooid en is nu een onafhankelijk beursgenoteerd bedrijf, genoteerd aan de New York Stock Exchange (NYSE). Conduent debuteert als aanbieder van business process services met ongeveer 6,7 miljard omzet per jaar. Chief Executive Officer is Ashok Vemu.

Iyengar heeft zijn standplaats in het Verenigd Koninkrijk en gaat rapporteren aan de CEO van Conduent, Ashok Vemuri. Voor zijn benoeming bij Conduent was Iyengar werkzaam als Sales Officer bij Capgemini, waar hij tevens lid was van het Group Executive Committee. Binnen deze functie was hij verantwoordelijk voor de strategie van de wereldwijde accounts van het bedrijf. Daarvoor was Iyengar werkzaam als hoofd Europa en APAC bij iGate en werkte hij bij Infosys waar hij leiding gaf aan de Europese divisie Financial Services en het Verenigd Koninkrijk.

De medewerkers van Conduent Europa zijn gevestigd in 16 landen en werkzaam in verschillende sectoren waaronder transport, juridische en financiële diensverlening, HR, training, consultancy en customer care sector aldus Srikanth Iyengar, Group Chief Executive – Europa bij Conduent. “Artificial intelligence, automatisering en andere digitale technologiën maken het verschil binnen de business process services markt.”

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!