How to sell security sessie tijdens Dutch IT-channel Cup

How to sell security sessie tijdens Dutch IT-channel Cup

02-06-2017 | door: Witold Kepinski

How to sell security sessie tijdens Dutch IT-channel Cup

Erik Jan Koedijk (foto), digitaal strateeg en managementadviseur, verzorgt een ochtendsessie tijdens de Dutch IT-channel Cup hoe je het best security kan verkopen. De Dutch IT-channel Cup vindt plaats 20 september 2017 op Het Rijk van Nunspeet. Tijdens deze 5e editie (lustrum) komt de Nederlandse IT-business samen om in een goede ambiance golf te spelen en te netwerken. Er zijn nog enkele flights beschikbaar.

We bestellen thuis online boodschappen, we laten een maaltijd bezorgen, we appen met onze partner, we facetimen met onze kleinkinderen en facebooken met die ene collega met wie we het zo goed kunnen vinden. Maar zodra we op het werk aankomen, zijn dit soort dingen gek genoeg ineens een stuk ingewikkelder. We klikken op een link en oops, onze bestanden zijn gegijzeld, want vaak werken we nog met e-mail.

I love you

Vandaag de dag hebben organisaties te maken met zeer geavanceerde aanvallen van bijvoorbeeld ransomware door hackers. Het vreemde is dat aanvallen zoals in mei 2017 (WannaCry) exact 17 jaar later kwamen als het I Love you virus. De activatie was in de meeste gevallen identiek: via het klikken op een linkje in een e-mail.

Een krachtige securitystrategie is daarom top prioriteit voor elke organisatie die zijn data en applicaties wil beschermen. Op een positieve manier dienen mensen bewust te worden gemaakt. Zie het als een digitale vaccinatie. Security is daardoor geen IT-discussie maar een business discussie.

Security

Veel IT-beslissers willen maar al te graag hun on-premises en cloud systemen beschermen. Maar daarvoor is wel genoeg budget en mankracht voor nodig. Wat zijn goede tips voor de IT - channel om de beste security aan zowel de IT-afdeling als aan de directie te verkopen?

Reset

In de ochtendsessie tijdens de Dutch IT Cup bespreken enkele stellingen en aanbevelingen met Digitaal en communicatiestrateeg Erik Jan Koedijk, tevens auteur van het boek ‘Reset!’.

Na de sessie krijgen bezoekers een exemplaar van Reset! mee. Reset! werd slechts drie maanden na introductie een managementboek bestseller (nummer 1) in Nederland. Reset! bevat een heel hoofdstuk dat is gewijd aan ICT met een exclusief interview met Kevin Mitnick.

Wilt u meer weten over deelname, kosten en (sponsor) mogelijkheden van de Dutch IT – channel Cup neem dan contact op met:

Yvonne Bansagi

Telefoon: 06-23530399

Email: [email protected]

Wij hopen u op 20 september 2017 weer te mogen begroeten en ontvangen!

Bekijk de winnaars van de Dutch IT-channel Cup 2016 hier en de foto's op de Facebook pagina van Dutch IT-channel. Bekijk de video-impressie van de Dutch IT-channel Cup editie 2016 hier.

Terug naar nieuws overzicht
Security