Louwman Exclusive wordt automotive partner van Dutch IT-channel AwardsLouwman Exclusive wordt automotive partner van Dutch IT-channel AwardsLouwman Exclusive wordt automotive partner van Dutch IT-channel AwardsLouwman Exclusive wordt automotive partner van Dutch IT-channel AwardsLouwman Exclusive wordt automotive partner van Dutch IT-channel Awards
07-06-2017 | door: Witold Kepinski - hoofdredacteur Dutch IT-channel

Louwman Exclusive wordt automotive partner van Dutch IT-channel Awards

Louwman Exclusive wordt automotive partner van Dutch IT-channel Awards. De exclusieve auto’s van Louwman Exclusive worden gedemonstreerd tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala dat op donderdag 18 januari 2018 plaatsvindt.

Op het Dutch IT-channel Nieuwjaarsgala 2018, dat in Studio21 in Hilversum plaatsvindt, worden zo’n 700 gasten verwacht. Veel mensen zijn op C-level werkzaam bij IT-leveranciers- resellers en distributeurs, denk hierbij aan directies, eigenaren en sales en partner management. Zo goed als alle grote IT- leveranciers die nauw samenwerken met channel partners zijn aanwezig.

Rob de Kleijnen, directeur van Dutch IT–channel: “Wij zijn verheugd voor ons Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala te mogen samenwerken met Louwman Exclusive. De exclusieve auto’s die zij leveren sluiten naadloos aan op het thema dat wij hebben gekozen voor de derde editie van het Dutch IT Awards Nieuwjaarsgala, dat een grootse finale gaat beleven op 18 januari 2018 in studio 21 Hilversum”.

Julie Reimus, marketing manager van Louwman Exclusive Cars: ”Louwman Exclusive is trots om automotive partner te zijn van het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala. De bezoekers kunnen tijdens deze bijzondere avond nader kennismaken met de innovatieve exclusieve topmodellen van onder andere McLaren en Lexus. Voor ons hele aanbod biedt Louwman Exclusive Finance (kort gezegd LEF) diverse mogelijkheden om deze auto’s te financieren.”

Over Louwman Exclusive:

Louwman Exclusive (www.louwmanexclusive.com) is het adres in Nederland voor exclusieve auto’s en is gevestigd in Utrecht, direct aan de A2. Het bedrijf maakt deel uit van de Louwman Groep, heeft oprechte passie voor auto's en hanteert de hoogste normen inzake klantenservice.  Louwman Exclusive is officieel partner van Maserati, McLaren, Morgan, Lamborghini, Bentley, TVR, Rolls-Royce en Lexus.

Over de Louwman Group:

De Louwman Group (www.louwmangroup.nl) is een van de grootste autodistributeurs in Europa. Het Nederlandse familiebedrijf, waarvan de oorsprong meer dan 90 jaar teruggaat, is importeur van de merken McLaren, Toyota, Lexus, Morgan en Suzuki, inclusief de motorfietsen en de buitenboordmotoren van het Japanse merk. Ook is de Louwman Groep TVR Network Member. Daarnaast is het bedrijf actief in retail, leasing en financiering, levering van onderdelen, logistiek en de distributie van mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en minder validen. Louwman Groep is actief in Nederland, Zweden, België, Luxemburg, Denemarken en Tsjechië.

Over Dutch IT-channel

Dutch IT-channel (www.dutchitchannel.nl) is een platform dat zijn lezers en volgers dagelijks informeert over actuele ontwikkelingen en trends in de IT-channel. Het accent ligt op de business rond IT-oplossingen (hardware, software, diensten) en de spelers die op deze markt actief zijn. Naast nieuws uit binnen- en buitenland, interviews, onderzoeken, cases en dossiers besteedt Dutch IT-channel in ruime mate aandacht aan de mensen die in de branche actief zijn. 

Terug naar nieuws overzicht