Wouter Hoeffnagel - 08 juni 2017

Exclusive Group breidt financierings- en leasingdiensten uit

Exclusive Capital, de financierings- en leasingafdeling van Exclusive Group, breidt zijn reeks financierings- en leasingdiensten uit. De diensten zijn voortaan in 20 landen wereldwijd beschikbaar. Door de toenemende vraag in de markt is de uitgebreide geografische dekking in de afgelopen zes maanden verdubbeld.

"Meer partners stemmen in op de voordelen die door IT-financiering en leasingdiensten worden aangeboden die de meest recente technologische oplossingen betaalbaar maken" zegt Franck Laga, directeur van Exclusive Capital. "Met de beschikbaarheid van onze diensten op meer plaatsen kunnen wij betalingsopties lokaliseren in het kader van globale, multi-site deals. Verkopers ondersteunen ook onze uitbreiding, omdat onze diensten helpen om nieuwe cloud-based verbruiksmodellen aan te pakken en klanten in staat te stellen kapitaal te behouden en te profiteren van de lage rentetarieven over de hele wereld. "

Snelle groei

Na de lancering in Frankrijk begin 2015, volgde een snelle groei waardoor Exclusive Capital lokale activiteiten in de Belux, DACH, Verenigd Koninkrijk, Italië en ANZ op kon nemen. De laatste toevoegingen aan het EMEA-brede toepassingsgebied omvatten Scandinavië, Nederland, Spanje, Portugal, Turkije en het Midden-Oosten, waardoor er nu in totaal 20 landen worden bediend.

"In iets meer dan twee jaar is de schaal van Exclusive Capital gegroeid, met uitzondering van Azië, in het voetspoor dat past bij de Group; Een fantastische prestatie, maar nog steeds 'work-in-progress' waarvan het plan is om een echt wereldwijd aanbod te creëren 'zei Barrie Desmond, COO bij Exclusive Group. 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!