Firebox M4600 van WatchGuard scoort bovengemiddeld in test NSS Labs

Firebox M4600 van WatchGuard scoort bovengemiddeld in test NSS Labs

12-06-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Firebox M4600 van WatchGuard scoort bovengemiddeld in test NSS Labs

Onderzoeks- en -adviesbureau NSS Labs onderscheidt de Firebox-lijn van WatchGuard met een 'Recommended Rating'. In de recentelijk gepubliceerde 2017 Security Value Map voor next-generation firewalls (NGFW's) scoorde de Firebox M4600 bovengemiddeld in zowel securityeffectiviteit als total cost of ownership.

NSS Labs hanteert in zijn test het Cyber Advanced Warning System (CAWS). Deze stelt de firewalls bloot aan een uitgebreide bibliotheek van exploits, waaronder honderden drive-by exploits die momenteel actief misbruikt worden door kwaadwillenden.

Belangrijke aandachtspunten

"NGFW's fungeren op kritieke knelpunten in het netwerk. We verlangen meer van ze dan ooit. Stabiliteit, betrouwbaarheid, prestaties, flexibiliteit en total cost of ownership zijn dan ook belangrijke aandachtspunten tijdens de aankoopbeslissing", zegt Vikram Phatak, chief executive officer bij NSS Labs. "De WatchGuard M4600 heeft zich op al deze punten als zeer effectief bewezen."

Alle WatchGuard Firebox-appliances in de UTM- en next-generation firewall-familie draaien hetzelfde Fireware-besturingssysteem en dezelfde securitydiensten als de M4600. De oplossingen bieden hierdoor allen dezelfde efficiency, stabiliteit, prestaties en cost of ownership. De Firebox M4600 is voorzien van modulaire poortopties voor flexibiliteit en dubbel uitgevoerde stroomvoorziening om een hoge uptime te garanderen. Hiermee richt WatchGuard Technologies zich op hoofdkantoren van organisaties met meerdere vestigingen, of het datacenter van een middelgrote onderneming. De Firebox-familie is verkrijgbaar via WatchGuard's wereldwijde partnerkanaal.

Terug naar nieuws overzicht
Security