Zerto treedt toe tot HPE Complete Program
13-06-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Zerto treedt toe tot HPE Complete Program

Zerto, leverancier van oplossingen voor IT-resilience, treedt toe tot het Hewlett Packard Enterprise (HPE) Complete Program. Zerto Virtual Replication is nu rechtstreeks verkrijgbaar via HPE en zijn resellers. Binnen dit programma kunnen gezamenlijke klanten en partners een beroep doen op de oplossingen van Zerto voor replicatie en gegevensherstel voor private, publieke en hybride clouds. Zo kunnen ze de continue beschikbaarheid garanderen van bedrijfskritische applicaties en data op servers, storage en binnen netwerkcomponenten.

Het HPE Complete Program biedt een centrale locatie waar klanten rechtstreeks producten van Zerto kunnen aanschaffen via HPE en zijn resellers. Een ander voordeel is dat deze oplossingen door HPE zijn getest op interoperabiliteit. De samenwerking tussen Zerto en HPE biedt ICT-afdelingen die gebruikmaken van Zero Virtual Replication de mogelijkheid om via het ecosysteem van HPE de risico’s, kosten en complexiteit die gepaard gaan met multi-vendor omgevingen, te minimaliseren.

Continue datareplicatie en herstel

Dit biedt uitkomst in een tijd waarin veel organisaties hun traditionele ICT-omgeving inruilen voor een door de cloud ondersteunde infrastructuur. Zerto Virtual Replication biedt bedrijven mogelijkheden voor continue datareplicatie en herstel, die zijn ontwikkeld voor gevirtualiseerde infrastructuren en de cloud. De oplossing is een hypervisor-gebaseerde replicatieoplossing voor gevirtualiseerde applicaties binnen de branche en kenmerkt zich door een moderne, VM-gerichte aanpak. 

Zero Virtual Replication maakt het mogelijk om data tussen locaties te verplaatsen en zowel data als applicaties op alle mogelijke locaties flexibel te beheren. Dankzij het gebruik van server- en storage-technologie kan Zerto Virtual Replication losstaande legacy-oplossingen voor databescherming vervangen en hybride clouds inrichten. Dit maakt een einde aan de beheerscomplexiteit die gepaard gaat met het gebruik van verschillende deeloplossingen.

Aanvulling op storage- en infrastructuuroplossingen van HPE

“De samenwerking met Zerto vervult een sleutelrol binnen ons ecosysteem voor hybride ICT. Zerto Virtual Replication vormt een aanvulling op de storage- en infrastructuuroplossingen van HPE voor virtuele workloads en biedt onze grootzakelijke klanten een integrale oplossing. Onze klanten krijgen hierdoor de mogelijkheid om de flexibiliteit van een ‘all flash’ datacenter te combineren met de voortdurende beschikbaarheid van een hybride cloud die ondersteuning biedt voor hun toenemende behoeften op het gebied van dataverwerking en multi-cloudstrategie. Tegelijk kunnen ze consequent blijven voldoen aan de beschikbaarheidseisen van bedrijfskritische applicaties”, zegt Marty Lans, senior director Storage & Partner Ecosystem Engineering bij HPE.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud