Ruckus breidt high-performance netwerkinfrastructuur aanbod uit
15-06-2017 | door: Redactie

Ruckus breidt high-performance netwerkinfrastructuur aanbod uit

Ruckus gaat zijn draadloze producten combineren met het ICX-portfolio van Brocade voor high-performance toegangsinfrastructuur die is ontworpen voor de eindgebruiker. Ook helpt deze oplossing IT-managers om netwerken op te zetten en te beheren en zorgt het ervoor dat ondernemingen hun werknemers, gasten en klanten een betere netwerkervaring kunnen geven. Ruckus heeft zich ten doel gesteld om simpelweg betere verbindingen te leveren en daarvoor heeft het bedrijf een nieuwe Multi-Gigabit oplossing geïntroduceerd, die efficiënter, flexibeler en schaalbaarder is.

De nieuwe ICX 7150 Z-series switch en het Ruckus R720 access point (AP) lossen samen de problemen op van toenemende apparaat dichtheid en bandbreedte verslindende applicaties, door de toegang tot het netwerk te maximaliseren met een complete Multi-Gigabit 802.11ac Wave 2-oplossing. Dankzij de Ruckus-oplossing verdwijnt de noodzaak om de aanwezige CAT 5e-kabelinfrastructuur te vervangen. De switch en access points kunnen eenvoudigweg in de bestaande omgevingen worden geplaatst, waardoor kosten van installatie aanzienlijk worden beperkt, terwijl de prestaties van het netwerk omhooggaan.

De laatste toevoeging aan de Ruckus-portefeuille heeft ook Cloudpath Enrollment System software, een veiligheids- en beleidsmanagementplatform, waarmee organisaties op een veilige manier toegang tot alle bedrade en draadloze apparaten kunnen krijgen. Met Cloudpath kunnen organisaties een eendrachtige aanpak toepassen op de beveiliging van het apparaat, ongeacht het besturingssysteem of de onderliggende netwerkinfrastructuur.

De Ruckus R720 AP is nu verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van $ 1.295 (USD). De ICX 7150 Z-Series switch kan nu besteld worden en wordt vanaf volgende maand verzonden met een adviesprijs vanaf $ 6,150 (USD).

Terug naar nieuws overzicht