DMP behaalt Commvault Service Advantage Master status
15-06-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

DMP behaalt Commvault Service Advantage Master status

DataManagement Professionals (DMP) heeft als het eerste bedrijf ter wereld de Commvault Service Advantage Master status behaald. Dit is de hoogst haalbare status als Commvault service-partner.

Het Service Advantage programma stelt partners als DMP in staat om verschillende oplossingen en services te bieden op Commvault software. Daarnaast erkent Commvault op deze manier de kennis en kwaliteit van haar partners.

‘Uitstekende trackrecord’

“De kennis binnen DMP rondom de implementatie van serviceoplossingen aan vele tevreden klanten heeft ervoor gezorgd dat zij als eerste organisatie ter wereld de Master status heeft behaald,” aldus Rens Koopman, Country Manager Benelux bij Commvault. “Bovendien heeft DMP de afgelopen jaren een uitstekend trackrecord opgebouwd en behouden als het gaat om Commvault certificeringen”, aldus Koopman.

Patrick Stouten, Manager Professional Services bij DMP, geeft aan trots te zijn op het behalen van de status. Stouten: “Het op peil houden en verbreden van onze kennis is onze hoogste prioriteit. We zien de IT-markt namelijk verschuiven van productverkoop naar het leveren van diensten en oplossingen, zoals Data-Management-as-a-Service (DMaaS). Door te blijven leren en verbeteren kunnen wij onze relaties optimaal bedienen.”

Terug naar nieuws overzicht