Polycom stelt vijf nieuwe executives aan

15-06-2017 | door: Redactie

Polycom stelt vijf nieuwe executives aan

Polycom, speler op het gebied van samenwerkingsoplossingen voor organisaties, kondigt aan dat het Tarun Loomba, Amy Barzdukas, Marco Landi, Billie Hartless en Ole Mygind heeft aangesteld als nieuwe executives.

Tarun Loomba, voorheen actief in Silicon Valley, brengt meer dan 20 jaar ervaring met zich mee op het gebied van engineering en product management in de technologische industrie. Als Vice President en General Manager van Computing Storage Solutions bij Sandisk, was hij verantwoordelijk voor de Solid State Drive (SSD) en custom flash divisies.

Amy Barzdukas heeft 20 jaar ervaring in de technologische industrie en werkt sinds 2015 bij Polycom als Vice President of Global Solutions Marketing. Binnen deze functies stond ze aan het hoofd van sales, product services marketing en alliance marketing. Daarbij gaf ze leiding aan verschillende teams waarbij ze significante successen behaalde. Voordat Barzdukas bij Polycom werkte, was ze Vice President of Worldwide Marketing voor HP’s Business Personal Systems groep. 

EMEA

Marco Landi (foto), Polycom President van Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) heeft de Asia Pacific (APAC) regio onder zijn hoede gekregen. Met meer dan 20 jaar ervaring in business development en management is Landi verantwoordelijk voor het verhogen van de winst en de groei van het marktaandeel in beide regio’s. Marco is een dynamische sales- en businessleider en heeft in het verleden grote en kleine teams succesvol door zware economische omstandigheden geleid. Zijn expertise ligt in het vergroten van groei bij uitdagende marktcondities, sales, channels, marketing en go-to-market-strategie in meerdere markten.

Polycom heeft Billie Hartless, voormalig Vice President of HR voor HERE, aangesteld als Chief Human Resources Officer. Zij voegt zich hierdoor bij de vier vrouwelijke executives binnen het bedrijf. Polycom gaat voorbij aan het Amerikaanse nationale gemiddelde en het gemiddelde in de technologische industrie van slechts 19 procent, aldus het Women in the Workplace rapport van Leanin.org uit 2016.

Ole Mygind, voormalig Area Sales Vice President voor de Nordics, heeft de additionele verantwoordelijkheid van de Benelux, Rusland en de CIS-regio gekregen.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People