Wouter Hoeffnagel - 16 juni 2017

Eshgro wint HPE Partner of the Year award 2017

Eshgro wint HPE Partner of the Year award 2017 image

Cloud service broker Eshgro heeft tijdens het jaarlijkse HPE Discover in Las Vegas de award voor Best Partner Ready Service Provider of the Year, regio General Western Europe, gewonnen. Guido Wouters, Chief Alliance Officer van Eshgro, was ter plaatste om de prijs in ontvangst te nemen.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan partners die excelleren in hun dienstverlening en waarde leveren aan het ecosysteem van HPE. De award is een erkenning van een innovatieve marktaanpak en behaalde resultaten. Ook vorig jaar bekroonde HPE de samenwerking met Eshgro met een Partner of the Year award.

Grote eer

“Het is een grote eer om voor het tweede jaar op rij een Partner of the Year award te winnen”, vertelt Guido Wouters. “In een dynamisch ICT-landschap waar innovaties elkaar in hoog tempo opvolgen weet Eshgro zich succesvol te onderscheiden. De samenwerking met HPE is dan ook integraal onderdeel van onze dienstverlening.”

Eshgro levert clouddiensten via een netwerk van resellers en service providers. De CSB Suite staat hierbij centraal. Deze suite stelt ICT-partners in staat om in enele stappen een cloudoplossing samen te stellen op basis van hun klantwensen. Wouters wijst erop dat HPE steeds meer aandacht krijgt voor het ecosysteem. Deze synergie levert volgens Wouters een erg sterke samenwerking tussen onze organisaties op.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!