Redactie - 18 juni 2017

BloomReach en Building Blocks lanceren global partnership

De internationale digital agency Building Blocks (onderdeel van Dept) heeft zijn technologisch portfolio uitgebreid in de vorm van een nieuw partnership met BloomReach, een AI-gedreven digital experience technologiebedrijf dat de klantervaring van grote bedrijven optimaliseert.

BloomReach presenteerde onlangs het eerste open en intelligente Digital Experience Platform (DXP) dat 1-op-1 gepersonaliseerde experiences verzorgt die de gehele klantreis omvatten. BloomReach DXP is het enige data-native platform dat met behulp van artificial intelligence (AI) real-time personalisatie op schaal mogelijk maakt die alle klant-touchpoints omvat. Met vestigingen in de VS, Groot Brittannië, Nederland en India bedient BloomReach een groeiend aantal enterprise-klanten in onder meer retail, finance, travel, onderwijs en overheid. “Voor BloomReach is ons internationale partnernetwerk essentieel bij het creëren van onderscheidende digital experiences voor onze klanten”, zegt Jasper de Vreugt, Channel & Alliances Manager EMEA bij BloomReach: “Daarom investeren wij volop in allianties met sterke partners als Building Blocks. Met hun internationale aanwezigheid en uitgebreide ervaring, ondersteund door het wereldwijde Dept netwerk, vormen zij een perfecte match met onze ambitieuze bedrijfsdoelstellingen.”

Om het partnership op gepaste wijze af te trappen is Building Blocks gold sponsor van BloomReach Connect op 29 juni 2017 in het Town Hall Hotel in Londen. Tijdens dit evenement wordt het BloomReach Digital Experience Platform (DXP) voor het eerst aan het Europese publiek voorgesteld.

Digital Experience 

In een reactie op het partnership zegt Jasper van de Luijtgaarden, CEO van Building Blocks: “Bij Building Blocks partneren wij graag met ambitieuze leveranciers van innovatieve technologieën die producten aanbieden die de digital experience voor onze klanten verbeteren. We kijken er dan ook naar uit om een sterk partnership met BloomReach op te bouwen. Hun technologische platformen samen met de full service dienstverlening van het Dept netwerk helpen bedrijven bij het verbeteren van hun customer experience, het genereren van omzet, het verhogen van de klantloyaliteit en uiteindelijk het versnellen van hun groei.”

Building Blocks, dat opereert vanuit kantoren in Groot Brittannië, de VS, Spanje en Nederland, is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van complexe digitale oplossingen voor internationale bedrijven. Hun expertise ligt met name in het ontwikkelen van sites die grote hoeveelheden content bevatten en het managen van multi-site, multi-language website-projecten.

Building Blocks is onderdeel van Dept, een internationaal netwerk van digital agencies. De in totaal tien bureaus bieden stuk voor stuk complementaire digitale diensten, waardoor nieuwe gezamenlijke klanten kunnen profiteren van de volledige competentie van het Dept-netwerk. Dit bestaat onder andere uit de gespecialiseerde e-commerce agency Be Excellent, de online marketing experts van Expand Online en het Nederlandse top-drie-bureau TamTam.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!