Witold Kepinski - 17 juni 2017

Performation neemt BI-bedrijf Datinzo over

Performation neemt BI-bedrijf Datinzo over. De Contracteringsmodule van Datinzo helpt op een overzichtelijke en efficiënte manier prijslijsten op te stellen waarbij de kans op fouten wordt geminimaliseerd, het inzicht vergroot wordt en het Verkoopteam volledig in control is. Datinzo is sinds twee jaar actief in de Nederlandse zorg.

Cok de Groot, CIO van Performation over de overname: “Met Datinzo hebben we drie goede producten binnengehaald, maar ook drie creatieve professionals met jaren ervaring in de zorg. Dit is een waardevolle toevoeging voor ons productenpalet en het team. We kijken ernaar uit om dit de komende jaren tot een mooi succes te maken”. 

Arjen van Oostrum werkte voorheen bij DBC-Onderhoud als ICT-expert. Dennis Diederix en Thomas Herngreen werkten samen bij een strategisch adviesbureau en Thomas daarnaast bij een groot topklinisch ziekenhuis. Met Datinzo hebben zij drie producten ontwikkeld die Performation zal inbedden in haar bestaande aanbod. Daarmee verstevigt Performation haar positie als integrale aanbieder van BI voor de Nederlandse zorgmarkt zo meldt Performation op haar website. Lees meer hier.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!