Redactie - 21 juni 2017

Scribe Software opent Europees datacenter

Scribe Software opent Europees datacenter image

Integratiespecialist Scribe Software heeft een nieuw Europees datacenter geopend. De nieuwe locatie is ontwikkeld om in te spelen op de groeiende vraag naar Integration-Platform-as-a-Service (iPaaS) in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Het nieuwe datacenter is gevestigd in Frankfurt en helpt wereldwijd opererende bedrijven bij het behouden van compliancy en het voldoen aan regelgeving, waaronder de General Data Protection Regulation (GDPR) van de Europese Unie. De vestiging stelt Europese bedrijven in staat om hun integratieactiviteiten en transactionele data binnen de Europese grenzen te houden. Daardoor zijn ze compliant voor wat betreft locatie-eisen en wetgeving op het gebied van datasoevereiniteit.

Het nieuwe datacenter verkort ook de afstand tussen data en gebruikers. Dat zorgt voor betere prestaties van realtime applicatiesynchronisatie, datareplicatie en -migraties. Klanten met activiteiten binnen de EMEA-regio zullen betere prestaties ervaren, aangezien Scribe Cloud Agents zich dichter bij de bron- en doelsystemen bevinden.

“De vraag naar onze iPaaS-oplossing groeit wereldwijd”, zegt Shawn McGowan (foto), CEO van Scribe. “In Europa stappen bedrijven over op cloudapplicaties en zoeken ze naar manieren om hun noodzakelijke integraties te ontwikkelen, te versnellen en te onderhouden. Onze uitbreiding in Duitsland is erop gericht klanten de mogelijkheden en controlemiddelen te bieden, die zij nodig hebben bij deze snelle adoptie.”

De iPaaS-oplossing van Scribe fungeert als een ingebouwde integratielaag voor grote independent software vendors, Software-as-a-Service-leveranciers, systems integrators, value-added resellers en digitale-marketingbureaus. Meer informatie over iPaaS van Scribe en een gratis demo zijn te vinden op deze link.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!