Toru Maki wordt CEO van PFU EMEA

21-06-2017 | door: Witold Kepinski

Toru Maki wordt CEO van PFU EMEA

Toru Maki is aangesteld als de nieuwe President en CEO van PFU (EMEA) Limited. Doel van Maki is om PFU’s positie op het gebied van van scanoplossingen in EMEA uit te breiden. Het bedrijf wil dit bereiken door niet alleen zijn hardwarebusiness verder te ontwikkelen, maar ook door een sterkere focus te leggen op de PaperStream- en ScanSnap-software en gespecialiseerde diensten.

PFU (EMEA) Limited is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van Fujitsu-scanners in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, en is de nummer één aanbieder van desktop-, werkgroep- en high-volume productiescanners, voor zowel professioneel als individueel gebruik.

Toru Maki begon in 1982 bij Fujitsu en heeft onder meer gewerkt op de financiële en administratieve afdeling van de scannertak van het bedrijf. Ook bekleedde hij verschillende managementfuncties. Voordat hij werd aangesteld als CEO was hij hoofd van de scannertak in India en Senior Director International Sales. Maki werkt vanuit het kantoor in het Verenigd Koninkrijk.

Terug naar nieuws overzicht