Witold Kepinski - 22 juni 2017

Voiceworks introduceert communicatiesuite Coligo

Voiceworks introduceerde tijdens het jaarlijkse partnerevent haar communicatiesuite Coligo met nieuwe mogelijkheden. Over dit platform levert Voiceworks zijn vernieuwde hosted communications dienst Managed Voice 3.

Coligo biedt een ontwikkelframework die de go-to-market van nieuwe functies en applicaties versnelt en de integratie van software van derden vergemakkelijkt. Het cloud platform biedt de gebruiker hierdoor een totaalwerkplekoplossing waarin alle communicatietoepassingen zijn geïntegreerd.

De naam van het platform komt voort uit het Latijnse woord voor samenbrengen en legt de associatie met de termen collaboration en collega’s. Coligo is de samenhangende naam voor alle producten en applicaties binnen de nieuwe suite. Coligo GRID is de naam van het technische platform, de opvolger van de traditionele telefonieswitch, gebaseerd op grid computing. Hierover levert Voiceworks met haar partners vervolgens de vernieuwde hosted oplossing Managed Voice 3.

Stijn Nijhuis (foto), CEO van Voiceworks. ‘Het nieuwe platform is compleet opgebouwd in Elixir, de allernieuwste programmeertaal in telecom. Elixir is een dynamische en functionele programmeertaal, ontworpen om schaalbare en onderhoudbare applicaties mee te bouwen. Hiermee hebben we een fundament gelegd voor communicatietoepassingen voor de komende twintig jaar.’ Medewerkers van organisaties stellen steeds andere en specifiekere eisen aan bereikbaarheid. Ze willen naadloos kunnen switchen van een telefoongesprek naar een videogesprek en zelf besluiten waar en wanneer ze bereikbaar zijn. Of een gesprek starten op de mobiele telefoon en deze onopgemerkt overnemen op de desktop. Om aan dit soort behoeften te kunnen voldoen heeft Voiceworks één geïntegreerd platform ontwikkeld voor vaste-, mobiele- en web-communicatiediensten. Niet langer draaien er aparte platformen voor aparte diensten maar is alles binnen één applicatielaag en architectuur geïntegreerd."

 

De Beta versie van Managed Voice 3 is per direct beschikbaar samen met een aantal op het platform draaiende applicaties.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!