ACC ICT treedt als deelnemer toe tot de DHPA

22-06-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

ACC ICT treedt als deelnemer toe tot de DHPA

ACC ICT is deelnemer geworden van de Dutch Hosting Provider Association (DHPA). ACC ICT profileert zich als specialist in IT-continuïteit. Het bedrijf is 40 jaar geleden opgericht en in 2002 met hostingactiviteiten gestart. Destijds werden op basis van bare metal hostingdiensten aangeboden. Inmiddels levert het bedrijf ook container-hosting (Docker en Kubernetes). ACC ICT legt zich volledig toe op complexe bedrijfskritische OTAP-hostingoplossingen voor softwareontwikkelaars en onlinedienstverleners.

Paul Bijleveld, managing director van ACC ICT: “Wij zien deelnemerschap van de DHPA, naast onze ISO- en NEN certificeringen, als kwaliteitskeurmerk. DHPA is een toegevoegde waarde voor onze organisatie, daarnaast zien wij kansen een bijdrage te leveren de kwaliteitsstandaard op het gebied van hosting naar een hoger niveau te tillen.”

“ACC ICT is een nieuwe deelnemer met een heel eigen verhaal”, aldus Ruud Alaerds, directeur van DHPA. “ACC ICT brengt vanuit haar sterke focus op IT-continuïteit jarenlange ervaring mee en kan dus uitstekend advies bieden over hoe dit voor vele organisaties zeer belangrijke onderwerp adequaat kan worden opgepakt. DHPA deelnemers zijn doorgaans goed uitgerust wanneer het gaat om goed werkende en geborgde oplossingen voor hun klanten. Maar dat neemt niet weg dat we ons nog altijd kunnen verbeteren. Wij zijn dit jaar dan ook onder meer bezig met een eigen continuïteitsregeling. ACC ICT is dus ook voor ons netwerk een goed getimede nieuwe deelnemer.”

Terug naar nieuws overzicht