Peter van de Bree is lid NetApp Technical Advisory Board EMEA (VTAB)

23-06-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Peter van de Bree is lid NetApp Technical Advisory Board EMEA (VTAB)

Peter van de Bree is lid geworden van de NetApp Technical Advisory Board EMEA (VTAB). Hij is nu onderdeel van de board die bestaat uit 14 personen.

De NetApp Vantage Technical Advisory Board (VTAB) is een samenwerkingsprogramma tussen NetApp’s technology leaders en gebruikers. Het doel van VTAB is om discussie te stimuleren over manieren waarop NetApp-producten het best tot zijn recht komen en nog beter aansluiten op de vraag vanuit de markt gericht voor het oplossen van echte problemen. De discussie is gericht op het ontdekken hoe klanten NetApp producten gebruiken en ideeën te valideren. De VTAB is vorig jaar gestart in de USA en dit jaar start het ook in EMEA.

VTAB meetings bieden leden de gelegenheid om trends te bespreken en nieuwe en opkomende NetApp technologie ontwikkelingen vooraf in te zien. Het delen van best practices, casestudies, netwerken met collega's en direct feedback geven aan NetApp's Product engineering. NetApp gebruikt deze feedback om prioriteiten vast te stellen, processen te verbeteren en een roadmap af te leveren om klanten te helpen om succesvoller te zijn.

Leden

VTAB leden worden geselecteerd uit een diverse groep NetApp klanten die ook technologie enthousiasten, thought leaders en visionairs zijn. Leden zijn erkende techneuten die bij NetApp ook zodanig bekend zijn. De leden zijn actief in technische forums, social media en zijn early adopter. De VTAB zijn een selectief gezelschap om een intieme kwaliteit van discussies en interacties mogelijk te maken.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht