Redactie - 23 juni 2017

Misco Solutions wint HPE Services Partner of the Year Award

Misco Solutions wint HPE Services Partner of the Year Award image

Misco Solutions is op Reimagine 2017 benoemd tot HPE Services Partner of the Year. De benoeming toont aan dat Misco Solutions over ruime kennis en expertise beschikt om klanten te ondersteunen met het dienstenportfolio van Hewlett Packard Enterprise. De toekenning van de award benadrukt bovendien de succesvolle strategische samenwerking tussen beide organisaties.

De award wordt jaarlijks uitgereikt aan de partner met de juiste competenties om HPE’s ruime dienstenportfolio aan haar klanten te kunnen bieden. Tot deze diensten behoren onder andere pre-sales, solution design, lifecycle management en beheer en ondersteuning. Deze diensten zijn toepasbaar op een breed aantal IT-facetten, waaronder werkplekbeheer, datacenters, server & storage en printing. Misco Solutions beschikt over de juiste technische, commerciële en strategische kennis om de verschillende diensten succesvol aan klantzijde te implementeren.

Adriaan Elsman, directeur van Misco Solutions: “De tijd van het dozenschuiven is al even voorbij. Klanten verwachten tegenwoordig terecht te kunnen bij één aanspreekpunt voor al hun IT-vraagstukken. Wij delen die gedachte. Daarom stellen we ons iedere dag opnieuw ten doel om onze klanten hier volledig in te ondersteunen. Dat doen we onder andere met het ruime aanbod aan hardware en diensten van HPE. We zijn dan ook trots op deze blijk van waardering. De award onderstreept het vertrouwen van HPE in onze dienstverlening.”

Mark Elkerbout, Marketing Manager bij Misco Solutions: “Onze klanten zijn meer dan ooit verzekerd dat zij profiteren van de hoogst mogelijke expertise rondom het HPE-dienstenportfolio. We ondersteunen hen van advies tot afvoer. De klant heeft dus geen enkel omkijken naar zijn HP-omgeving. We kijken ernaar uit om ook in de toekomst onze klanten op dit gebied volledig te blijven ontzorgen.”

“Wij beschouwen een goede samenwerking met onze partners als zeer belangrijk”, zegt Marco Lesmeister, Director Channel, SMB en Service Providers binnen HPE. “Misco Solutions bewijst al jarenlang een zeer toegewijde partner te zijn die met haar klanten meedenkt. Dat vertaalt zich in een succesvolle samenwerking op basis van gedeelde expertise. En daar plukt de klant de vruchten van.”

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!