Digital Shadows start partnerprogramma Channel REV

23-06-2017 | door: Redactie

Digital Shadows start partnerprogramma Channel REV

Digital Shadows, aanbieder van digital risk management, lanceert haar partnerprogramma Channel REV met een online partner portal.

De portal is zo ontworpen dat het partners helpt om hun winstgeving te versnellen en klantloyaliteit te verbeteren. Middels het portal kunnen partners SearchLight afnemen. Dit is de dienst van Digital Shadows die schaalbare data-analyse combineert met kennis van analisten om digitale risico's van cyberbedreigingen, datalekken en reputatierisico's effectief te beheren en te verminderen.

De Channel REV portal van Digital Shadows geeft partners alle middelen die ze nodig hebben om snel hun eigen professionele dienstverlening rondom SearchLight in te richten. De portal geeft partners toegang tot marketing materialen, trainingsvideo’s, content, incentive mogelijkheden, rapportages, mogelijkheden om kansen en registraties bij te houden, toegang tot marketingontwikkelingsfondsen en verkoopbevorderingsfondsen.

Chris Catanzaro, Director of Channel Sales bij Digital Shadows: “De digitale voetafdruk die organisaties achterlaten in de wereld en dus ook aan cybercriminelen en hacktivisten, moet beschermd worden. Partners erkennen dat de revolutionaire werkwijze van SearchLight ideaal is om bij klanten goed inzichtelijk te maken waar hun zwakke plekken zich bevinden. Dit helpt de partners vervolgens om hun eigen cybersecurity-oplossingen volledig op de vraag van de klant af te stemmen.”

WK

Terug naar nieuws overzicht
Software