Witold Kepinski - 26 juni 2017

Pure Storage integreert met Veeam Availability Suite v10

Pure Storage integreert met Veeam Availability Suite v10 image

Pure Storage, leverancier van een cloud data platform en all-flash storage oplossingen, zal zijn technologie direct laten integreren in de nieuwe Veeam Availability Suite release. Dit meldt David Hatfield, bestuurder van Pure Storage.

De Veeam Universal Storage API framework is al geschikt voor Pure Storage. Nu gaan Veeam en Pure Storage samenwerken rond de integratie van Veeam Backup & Replication met Pure Storage Snapshot toepassingen.

Veeam Availability Suite v10 ondersteunt business continuity en flexibiliteit door uitbreiding van het ‘Always-On Cloud’-beschikbaarheidsplatform. Dat voorziet in het beheren en beschermen van:fysieke servers en Network Attached Storage (NAS.De Tier1-applicaties en bedrijfskritische workloads met de nieuwe Veeam CDP (Continuous Data Protection) zorgt voor recovery-SLA’s van seconden door de inzet van continue replicatie naar de private of managed cloud

Verder is er native object storage-ondersteuning, waardoor kostbare primaire back-upstorage vrij te maken is met policygedreven, geautomatiseerd datamanagement. Zo zijn kosten voor langetermijnretentie en compliancy te reduceren. Dit omvat brede cloudobjectstorageondersteuning die compatibel is met Amazon S3, Amazon Glacier, Microsoft Azure Blob en elke S3/Swift-storage.

Veeam biedt met versie 10 een compleet end-to-end beschikbaarheids- en cross-cloud-datamanagementplatform voor grootzakelijke klanten. Elke workload – virtueel, fysiek of cloud – wordt ondersteund op elke infrastructuur in multi-cloud- en hybrid-cloudomgevingen (private, public, managed of SaaS).

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!