Anita Witzier presenteert Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala

Anita Witzier presenteert Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala

Anita Witzier presenteert Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala

27-06-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Anita Witzier presenteert Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala

Wij melden met trots dat Anita Witzier, tv-presentatrice en ambassadeur van Hulphond Nederland, het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio 21 zal gaan presenteren. Op dit feestelijk netwerkevent voor de IT-industrie worden op 18 januari 2018 awards uitgereikt aan IT-bedrijven die in 2017 een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd.

Dutch IT-channel is in samenwerking met SLTN, Foundation Partner van de Dutch IT-channel awards, een samenwerking gestart met Hulphond Nederland. Deze stichting helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door een hulphond beschikbaar te stellen. Anita Witzier is ambassadeur van Hulphond Nederland. Ze kreeg onlangs tijdens de SLTN Inter Access Vendoren BBQ van CEO Eugene Tuijnman een cheque uitgereikt van 5.000 euro ten behoeve van de stichting. SLTN zal tevens een aantal Apple iPad tablets ter beschikking stellen om te donateurs te werven.

Peter van Uhm

De aftrap van de samenwerking met Hulphond vindt plaats op het Dutch IT Society Event, dat op donderdag 7 september 2017 wordt georganiseerd in Fort Voordorp. Hier krijgt Hulphond Nederland een podium en zal Peter van Uhm, ambassadeur van de stichting, de afsluitende lezing verzorgen. Van Uhm was van 2008 tot en met 2012 Commandant der Strijdkrachten.

Netwerkevenement

Rob de Kleijnen (directeur Dutch IT-channel): “Net als SLTN Inter Access doen we als uitgever graag aan Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen (MVO). Tijdens de officiële aftrap op 7 september tijdens het Dutch IT Society event zullen wij namens Dutch IT – channel zelf een cheque overhandigen om twee hulphonden te adopteren. Dit netwerkevenement is de start van een aantal acties die wij samen met SLTN Inter Access als foundation Partner voor het Dutch IT-channel Awards gala zullen initiëren om uiteindelijk op 18 januari tijdens een mooi event een cheque te overhandigen aan Anita Witzier ten behoeve van Hulphond Nederland.”

Witold Kepinski (hoofdredacteur en directielid Dutch IT–channel): “Wij zijn trots dat wij in SLTN Inter Access een partner hebben gevonden met wie wij dit samen mogen gaan doen. Ik ben ook zeer blij en bijzonder verheugd dat Anita Witzier presentatrice wordt van het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala.”

Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala

Inmiddels zijn tientallen bedrijven sponsor - partner geworden van het Dutch IT-Channel Awards Nieuwjaarsgala en hebben meer dan 450 mensen uit de branche hebben hun komst naar het grootste channel partner netwerkevent bevestigd.

Wilt u meer weten over deelname, kosten en de (sponsor) mogelijkheden van de Dutch IT – channel Awards Nieuwjaarsgala neem dan contact op met:

Yvonne Bansagi

Telefoon: 06-23530399

Email: y.bansagi@dutchitchannel.nl

Wij hopen ook u op 18 januari 2018 weer te mogen begroeten!

Kijk verder op www.dutchitawards.nl.

Terug naar nieuws overzicht
Dutch IT-channel Awards