Kodak Alaris onthult nieuw channel partner programma
28-06-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Kodak Alaris onthult nieuw channel partner programma

De Information Management divisie (IM) van Kodak Alaris heeft zijn nieuwe channel partner programma bekend gemaakt. Het nieuwe channel partner programma biedt partners nieuwe sales tools, incentives en technische bronnen die hen helpen om verder uit te breiden.

Het Alaris Partner Programme staat voor `expand, connect and grow´. Partners kunnen gemakkelijk hun aanbod uitbreiden (expand) dankzij het Alaris IN2 Ecosysteem met scanners, software en services van de hoogste kwaliteit. Het programma helpt partners ook om hun klantbinding (connect) te verbeteren. Kodak Alaris rolt wereldwijd demand generation-campagnes uit en stuurt alle gekwalificeerde leads naar zijn partners. Door de beste sales tools, trainingen en incentives aan te leveren, helpt Kodak Alaris partners met op maat gemaakte oplossingen die beter aansluiten op de behoeften van hun klanten. Dit zal uiteindelijk leiden tot klantloyaliteit, nieuwe omzetstromen en meer mogelijkheiden om te groeien (grow). 

“Meer dan 90 procent van de Kodak Alaris Information business wordt verricht via resellers en distribiteurs. Dit betekend dat wij niet succesvol zijn als onze partners dat niet zijn,” aldus Gerry Kelliher, EMEA Sales Director van Kodak Alaris Information Management. “Ons nieuwe partner programma is ontwikkeld om groei te realiseren bij onze channel partners door hen de beste technologie, oplossingen en services te bieden. Daarnaast ondersteunen wij ook in het oplossen van hun informatie management uitdagingen om verdere groei te realiseren.”

Voor meer informatie bezoek: partners.kodakalaris.com

Terug naar nieuws overzicht