Wouter Hoeffnagel - 28 juni 2017

RES lanceert RES Hub met connectors, scripts en best practices

RES lanceert RES Hub met connectors, scripts en best practices image

RES, gespecialiseerd in het leveren, automatiseren en beveiligen van werkplekken, lanceert RES Hub. Dit platform stimuleert de beveiliging, het beheer en de transformatie van de digitale werkplek. Door elkaars connectors, scripts en best practices te delen en te gebruiken kan de RES technische community een uitrol beter stroomlijnen en meer waarde uit RES ONE Enterprise halen.

Het bedrif kondigt vorig jaar het RES Tech Alliance Programma en het RES Ready-keurmerk aan voor gecertificeerde connectors en integraties. Dit maakt het voor klanten mogelijk meer uit hun bestaande technologie te halen, hun omgevingen beter te beveiligen, de efficiëntie te vergroten en de kosten verlagen. Vanwege de groeiende vraag naar RES Ready-gecertificeerde connectors en integraties is de RES Hub in het leven geroepen. Deze breidt het ecosysteem uit, vergroot de klantbetrokkenheid en vergemakkelijkt toegang tot nieuwe content. Met de nieuwste integraties, bouwstenen en best practices kunnen klanten van RES veel efficiënter werken en meer waarde toevoegen.

Samenwerking met duizenden partners

“RES Hub is het resultaat van onze samenwerking met duizenden partners en de ondersteuning van digitale werkplekinitiatieven van duizenden klanten over de hele wereld”, zegt Stacy Leidwinger (foto), vice president of products bij RES. “Onze technische community is zeer betrokken. We wilden graag wat terug doen en hebben daarom dit open forum opgezet, zodat alle klanten van RES hun voordeel kunnen doen met deze technische expertise.”

Met RES Hub kunnen bedrijven migraties sneller laten verlopen en bovendien andere oplossingen in hun infrastructuur integreren. Door de ongelimiteerde toegang beschikt de community vanaf dag één over meer dan honderd toevoegingen. Organisaties kunnen daarmee de standaardfunctionaliteiten uitbreiden. Bestaande content kan snel worden ingezet, maar ook als startpunt voor verdere aanpassingen dienen. Met de connectors kunnen klanten snel en eenvoudig technologie van derden integreren, zoals mobile device management, IT-servicemanagement, virtualisatie en cloud-ondersteuning, lifecycle-management, SaaS-toepassingen en nog veel meer. Door RES Hub is beheer van cloud en compliance bovendien sneller te realiseren.

Kenmerken

RES Hub helpt gebruikers:

  • migraties en uitrol van beveiligingsmaatregelen zoals identiteits- en toegangsmanagement, GDPR en VDI-uitrollen te stroomlijnen
  • meer te halen uit bestaande investeringen
  • standaardfunctionaliteiten uit te breiden
  • samen te werken met de RES-community

“We zijn blij dat we deel uitmaken van de RES community en helpen de kracht van RES graag verder uitbreiden. De waarde van RES Hub is dan ook duidelijk. Er is geen enkele reden voor organisaties om vanaf nul te beginnen als ze ook verder kunnen bouwen op een basis die door anderen is gelegd en zo sneller ROI kunnen realiseren”, zegt Mike Strohl, Entisys360. “RES Hub bevat nu al materiaal waar klanten hun voordeel mee kunnen doen.”

Leidwinger: “We zien dat veel oplossingen bij meerdere organisaties inzetbaar zijn. RES Hub maakt precies dat mogelijk: interactie, kennisdeling en hulp. Daar profiteert iedereen van.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!