Redactie - 28 juni 2017

NETGEAR reikt awards en strijdt op de kartbaan

NETGEAR reikt awards en strijdt op de kartbaan image

NETGEAR heeft in Lelystad, tijdens het jaarlijkse partnerevent, zijn partnerawards uitgereikt. De dag stond verder vooral in het teken van snelheid, met name op de kartbaan.

Als je mag sprake van een ‘grote winnaar’, dan was dat Coolblue. De bekende etailer won twee partnerawards. Verder vielen onder andere Tech Data en Centralpoint in de prijzen. De awards werden als volgt verdeeld:

Best Broadline Distributor: Tech Data

Best Value add Distributor: BusinessCom

Best SMB Direct Markt Reseller: Centralpoint

Best SMB System Integrator: Cloudwise

Connected Home Partner of the year: Coolblue

B2B Arlo partner: smartSD

Arlo Partner of the year: Bol.com

Most innovative marketing campaign: Coolblue

Op het moment dat de partners de prijzen in ontvangst namen waren de meeste deelnemers aan het partnerevenent nog aan het uitpuffen. Ze hadden er, op de mooie buitenkartbaan in Lelystad, net een race van maar liefst 2,5 uur opzitten. Elkaar afwisselend in teams van drie, dat wel.

NETGEAR had voor het thema ‘Need for speed’ gekozen. Dat is uiteraard een zin met een dubbele lading aangezien NETGEAR samen met zijn partners ook altijd op zoek gaat naar snelheid voor de eindklanten.

Het ging er op de kartbaan fanatiek aan toe. Handgebaren zoals we ze kennen van Formule-1-coureurs vielen zo nu en dan te zien. Maar na afloop werd de vrede uiteraard meteen weer getekend. Een gecombineerd team onder de naam Orbi, een product van NETGEAR voor multiroom Wi-Fi, won de race die tot vijf minuten voor tijd spannend bleef.

Gouden greep

Arend Karssies, de Regional Director Benelux & Other EMEA, liep de hele dag met een grote glimlach rond. Hij stapte zelf ook in een kart en genoot daarvan, maar hij zag ook alle partners genieten. De combinatie van IT’ers en karten was, zoals wel vaker is gebleken, een gouden greep. “Een partnerevent van NETGEAR moet twee elementen bevatten, vind ik. Een barbecue en iets dat gewoon leuk is om te doen. Beiden zijn vandaag aanwezig. Ik vind dit soort dagen heel belangrijk. Dit zijn activiteiten waar iedereen morgen en de komende dagen en weken nog met collega’s of anderen over napraat. Dat willen we voor elkaar krijgen.”

Groei

Karssies heeft genoeg reden om vrolijk te zijn, want het gaat NETGEAR voor de wind. “We groeien in een krimpende markt, dus dan kun je wel concluderen dat we iets goed doen. Onze kracht is dat we op technologisch vlak alles goed voor elkaar hebben. We blijven er in slagen om voorop te lopen. Ons Arlo-portfolio van beveiligingscamera’s, maar ook Orbi en ons switches-portfolio lopen echt ontzettend goed.”

Door: Johan van Leeuwen

netgear-partners-kart-2017.jpg

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!