Wouter Hoeffnagel - 29 juni 2017

Huawei introduceert de Huawei Y7 en Huawei Y6 2017

Huawei introduceert de Huawei Y7 en Huawei Y6 2017 image

Huawei breidt zijn portfolio binnen het instap-segment uit met twee nieuwe toestellen. Het gaat om de Huawei Y7 en de Huawei Y6 2017, die beide zijn gericht op de kostenbewuste gebruiker.

De metalen body van de Huawei Y7 is voorzien van ronde hoeken en zorgt voor een stevige grip wanneer je hem vasthoudt. Het metalen design bevat bovendien een groot 5,5 inch IPS beeldscherm voorzien van een ‘Eye Comfort Modus’. Dit zorgt ervoor dat je geen vermoeide ogen krijgt wanneer je bijvoorbeeld lang leest of een film kijkt. Met de 4000 mAh accu van de smartphone kan je bij normaal gebruik, minstens twee dagen je smartphone gebruiken, zonder op te hoeven laden.

De Huawei Y7 is voorzien van een 12 megapixel camera aan de achterzijde en een 8 megapixel camera aan de voorzijde. Daarnaast heeft het toestel een dubbele simkaart (Dual-Sim) en een Snapdragon 435 processor met 8 kernen. Met de Dual-Sim heb je bijvoorbeeld je privénummer en je werknummer op één toestel. Samen met de 2 GB werkgeheugen, de 16 GB opslag (kan uitgebreid worden naar 128 GB) kun je zonder zorgen de zomer in. De Huawei Y7 is voorzien van Android 7.0 en de Huawei EMUI 5.1.

Huawei Y6 2017

Daarnaast brengt Huawei deze zomer de Huawei Y6 2017 uit. Het is de opvolger van de succesvolle Huawei Y6 II Compact uit 2016. Dit toestel heeft een 5 inch IPS beeldscherm. Het toetsel is onder andere voorzien van een ‘Easy Key button’ aan de zijkant van het toestel, waaraan gebruikers zelf drie verschillende functies kunnen toekennen.

Het apparaat is voorzien van een 13 megapixel camera aan de achterzijde en de 5 megapixel camera aan de voorzijde. Beiden zijn voorzien van een flitser. De Huawei Y6 2017 heeft een accu van 3000 mAh. Het apparaat is daarnaast uitgerust met een Quad-Core processor van MediaTek en een Dual-Sim. De Huawei Y6 2017 beschikt over 2 GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslag (kan uitgebreid worden naar tot 128 GB). De smartphone draait op Android 6.0 en EMUI 4.1 en is voorzien van een FM radio.

Huawei VIP Service

Gebruikers van een Huawei kunnen zich bovendien kosteloos registreren voor de exclusieve Huawei VIP Service. Deze service wordt exclusief aangeboden in Nederland en geeft Huawei gebruikers één jaar extra garantie op de fabrieksgarantie van 2 jaar en een 3 dagen reparatieservice met pick up & return. Hierbij worden toestellen van Huawei VIPS binnen 3 dagen gerepareerd en kosteloos thuis opgehaald en geretourneerd. Meer informatie is te vinden op http://huaweivipservice.nl/

Prijs en beschikbaarheid

  • De Huawei Y6 2017 is verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs, goud, blauw en roze. Het toestel is vanaf 3 juli beschikbaar bij alle bekende verkooppunten in Nederland voor een adviesprijs van €149 euro.
  • De Huawei Y7 is verkrijgbaar in de kleuren zilver, grijs en goud. Het toestel is vanaf de laatste week juli beschikbaar bij alle bekende verkooppunten in Nederland voor een adviesprijs van €199 euro.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!